Garanti ile RTX 4060'dan RTX5060'a geçilir mi?

percyxd31

Decapat
Daha fazla  
Merhaba Zotac 4060 8 GB ekran kartım var garantiden yeni geldi yarın takılacak, bir şeyi merak ettim. Sizlere sormak istedim 4060'dan 5060'a geçebilir miyim? Öyle bir hakkım ya da şansım var mıdır?

bazen kart arza yapinca degisim yapiyorlar ama direk degisim isteme hakki oldugu hakkinda pek bir fikrim yok (tanidik birinin 3080i 4070ti ile degismisti ariza yapinca 3080)

bazen kart arza yapinca degisim yapiyorlar ama direk degisim isteme hakki oldugu hakkinda pek bir fikrim yok (tanidik birinin 3080i 4070ti ile degismisti ariza yapinca 3080)
Benimde kartım arıza yapmıştı, açılınca ekranım falan donuyordu garantiye gitmişti sanırım bugün gelmiş öyle bir SMS geldi bende merak ettim öyle birşey varsa 5060a geçmek isterim diye

Kartının nesi vardı?

Tam olarak ne olduğunu anlamadım ama bilgisayarı açtığımda ekran 5 dakika sonra kapanıyordu ama bilgisayar çalışmaya devam ediyordu yeniden açmam için arkadan kapatıp tekrar açmam gerekiyordu.

Benimde kartım arıza yapmıştı, açılınca ekranım falan donuyordu garantiye gitmişti sanırım bugün gelmiş öyle bir SMS geldi bende merak ettim öyle birşey varsa 5060a geçmek isterim diye

Tam olarak ne olduğunu anlamadım ama bilgisayarı açtığımda ekran 5 dakika sonra kapanıyordu ama bilgisayar çalışmaya devam ediyordu yeniden açmam için arkadan kapatıp tekrar açmam gerekiyordu.
bildigim kadariyla ekran karti tamir olmayacak ve ellerinde ayni ekran kartindan olmayinca degisim yapiliyor kendin degisim talebi yapamiyorsun ama iyi bilen biri beni duzeltebilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı