Çözüldü Garantisi devam eden sorunlu kalitesiz PSU iade edilebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HiquaTR

Decapat
Öncelikle eskiden hiçbir fikrim yoktu ve sıfır PSU almak istiyordum bu dandik markayı aldım maalesef. Sakın almayın bunu.
Öncelikle ürün 300W değil 230W etikete 300W yazıyor ama tüm değerler toplayınca 228W.
Asıl iade etme nedenime gelince üründe yanık gibi koku geliyor. Ama yavaşça yayılıyor. İçine çektinmi başın ağrıyor. Artık kapasitör mü arızalandı bilmiyorum. PSU sisteme kesinlikle yetiyor hatta artıyordu. Her kanalda böyle.
Ürünün garantisi devam ediyor garanti kağıdı fatura var. Ama garanti kağıdında ürüne hiçbir garanti sağlamıyorlar :/ PSU'da olabilecek tüm sorunları yazmışlar ve garanti dışı diyorlar. Kasanın hava akışı çok da iyi değil PSU'ya güvendim sıcaklık konusunda (1 içeri 1 dışarı fanı var ekstradan).

Ben kokuyu yüksek sıcaklıktan dolayı falan diye düşünüyorum ama garanti de kabul etmedikleri arasına yazmışlar. ChatGPT tüketici hakem heyetiyle çözersin diyor.

Kısaca sizce ürün tamir edilir veya yenisi verilir mi? Tüketici hakem heyeti bir şey yapar mı? Daha önceden internetten aldığın bir şeyi garantiye vermedim ya da tüketici hakem heyeti ile uğraşmadım yardımcı olursanız sevinirim.

Ürün.

Her şeye etiketlediğim iki hocam bakar mısınız?
@FehmiDogru.js
@He stole my money

Screenshot_20250209_165825_com.android.chrome_edit_10324649403631.jpg
He ile başlayan he stole my money

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aradım kod verdiler kod ile kargoya verdim başka ürün yolladılar geri onu da sattım konu bitti.
Muhtemelen seri numarası o.
Garantide yazan Web sitesi kabul etmiyor

@FehmiDogru.js
@He stole my money
Aradım sordum ne yapacağımı. Kod falan verdiler. Geçen çarşamba kargoladım garantiye bugün 1 saat önce geldi. Ürün farklıydı dışı ama etiketteki değerler tutuyor.
Ama kargolama çok kötü bildiğin psu ve balonlu poşet yan yana duruyor. Ürünün dışı kötü boyası sökülmüş çivi yerleri yamulmuş falan ama çalışıyor sorunsuz. Büyük ihtimalle bu da tamir edilmiş. En azından çalışan ürün gönderdiler.
Sonuç kaliteli marka alın.

Son düzenleme:
@FehmiDogru.js
@He stole my money
Aradım sordum ne yapacağımı. Kod falan verdiler. Geçen çarşamba kargoladım garantiye bugün 1 saat önce geldi. Ürün farklıydı dışı ama etiketteki değerler tutuyor.
Ama kargolama çok kötü bildiğin psu ve balonlu poşet yan yana duruyor. Ürünün dışı kötü boyası sökülmüş çivi yerleri yamulmuş falan ama çalışıyor sorunsuz. Büyük ihtimalle bu da tamir edilmiş. En azından çalışan ürün gönderdiler.
Sonuç kaliteli marka alın.
Geçmiş olsun hocam. Bu yeni gelen (Lafınıza göre.) hurda çıkması PSU çalışıyor olsa bile yarın bir gün ne olacağı belli değil gibi duruyor hocam. Umarım yenisini alana kadar sizi idare eder.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı