“Mağaza tarafından” derken hocam? Bunu biraz açabilir misiniz? Yurt dışındaki Sony mağazasından alınırsa mı?
Hocam Sony yetkili servisleri sadece Avrupa'dan alınanlarda 1 yıl garanti var diye bilgi veriyor. Dubai için yok diyorlar. Ben de Dubai'den almak istiyorum ama garanti işini çözemedim.Hayır oradaki herhangi mağazadan faturası ve garantisiyle dediler faturasız kabul etmeyin tarzı bir şey söylediler yani isterseniz sonu Türkiye'yi arayın kafanızda soru işareti kalmasın.
Hocam Sony yetkili servisleri sadece Avrupa'dan alınanlarda 1 yıl garanti var diye bilgi veriyor. Dubai için yok diyorlar. Ben de Dubai'den almak istiyorum ama garanti işini çözemedim.
AlınırMerhaba bir tanıdığım dubaiden PS5 getirecek 12.500 TL civarına denk geliyor türkiyedekilerle arasında 5 bin TL fark oluyor sizce sırf garanti için bu kadar para verilir mi 2 sene sonra bitecek sonuçta burada tanıdığım da var herhangi bir arıza durumunda bırakabileceğim sizce ne yapmalıyım?
Nasıl anlayabilirim? Arkadaşım getirecek çünkü.Sony avrasıa garantisi varsa 1 yıl veriyor diye biliyorum.
Nasıl anlayabilirim? Arkadaşım getirecek çünkü.
Hocam yurt dışı ürün alacağım. Böyle bir etiket yok yani.Yazar kutuda. Dil de bölgeye göre değişir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.