Garantiye gönderdiğim üründe "iade ediniz" diyor

Je m en fiche

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Razer BlackShark V2 kulaklığımı garanti kapsamında tamir için arena bilgisayara gönderdim fakat böyle bir yazı çıktı ve ben ürünü iade etme işine girişmek istemiyorum çünkü 2.el aldım. Bu durumda ne yapmalıyım? Firmayı arayıp iade istemediğimi, tamir edilemediği taktirde aynı ürünün yenisini istediğimi söyleyebilir miyim?
29 Ekim dolayısıyla firmaya da ulaşamıyorum şu an.
Edit:Aldığım arkadaş akşam faturayı atacak iade konusunda sıkıntı kalmamış olur sanırım ama iade belgesinde tamir edilemez olduğu tespit edilmiştir diyor ve değişim/iade yazıyor her yerde bu durumda ben değişim de isteyebiliyor muyum?

1666958591458.png

@393654

Son düzenleme:
Razer BlackShark V2 kulaklığımı garanti kapsamında tamir için arena bilgisayara gönderdim fakat böyle bir yazı çıktı ve ben ürünü iade etme işine girişmek istemiyorum çünkü 2.el aldım. Bu durumda ne yapmalıyım? Firmayı arayıp iade istemediğimi, tamir edilemediği taktirde aynı ürünün yenisini istediğimi söyleyebilir miyim?
29 Ekim dolayısıyla firmaya da ulaşamıyorum şu an.
Edit: Aldığım arkadaş akşam faturayı atacak iade konusunda sıkıntı kalmamış olur sanırım ama iade belgesinde tamir edilemez olduğu tespit edilmiştir diyor ve değişim/iade yazıyor her yerde bu durumda ben değişim de isteyebiliyor muyum?

Eki Görüntüle 1555887

@393654

İsteyebiliyorsunuz.

İsteyebiliyorsunuz.

Tahminimce göndermemek için bir bahane üreteceklerdir bu durumda o zaman üst modelini yollayın diyerek yasayı da belirtip hakkımda ısrar ederek para iadesi almamayı düşünüyorum çünkü gelen para ile şu an aynısı alınamaz diye düşünüyorum.
Olası mahkeme durumunda güncel fiyat iadesi veya üstte belirttiğim maddeler üzrinde durmayı düşünüyorum fakat günümüz ederi olmayan bir para iadesine zorlanır mıyım?

Tahminimce göndermemek için bir bahane üreteceklerdir bu durumda o zaman üst modelini yollayın diyerek yasayı da belirtip hakkımda ısrar ederek para iadesi almamayı düşünüyorum çünkü gelen para ile şu an aynısı alınamaz diye düşünüyorum.
Olası mahkeme durumunda güncel fiyat iadesi veya üstte belirttiğim maddeler üzrinde durmayı düşünüyorum fakat günümüz ederi olmayan bir para iadesine zorlanır mıyım?

Bana da yapmışlardı hocam zorlarsanız gönderiyorlar.

Zorlayabilirler ama hukuksuz olduğunun farkındalar. Kararlı olun, kabul etmezlerse THH'ye başvurursunuz.

Ürün yok diye ısrar ederlerse yasaya göre muadil ürün göndermeleri gerektiğini belirtin. Ona rağmen ürün olmadığı için yollamazlarsa THH'ye başvururken "Ürünün olmadığı tarafıma belirtilmiştir fakat muadil ürün gönderilmemiştir. Bilir kişi tarafından muadil ürün incelemesi yapılmasını arz ediyorum." tarzında bir yazı eklemenizi şiddetle öneririm.

Merhaba hocam son durumunuz ne oldu bende aynısını yaşıyorum şu an elimizde aynısı yok dediler ya biraz daha para koyup bir üst modeli alacağız ya da tüketici haklarına başvuracağız 3.5klık farea 900 TL'lik fare değişimi talep ediyorlar ne kadar saçma bir sistem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı