Gardrops satıcı iade kabul etmezse ne olur?

Hocam sistem iadenizi kabul ederse siz kargolarsanız ve satıcı gelen kargoyu almazsa bir süre sonra onaylanır. Onaylanmazsa bile gidip Gardrops desteğe başvurun çözerler. Sahibinden ve dolap tamamen alıcı öncelikli Gardropstan da AirPods Pro almıştım sıfır bir sıkıntı yaşamadım.
 
Gardrop satıcısı olarak iade almak zorunda kusurlu olduğunu desteğe iletin resim video isteyebilirler. NOT dolap sandım pardon onu bilmiyorum dolap dışında almayın
 
Siz ürünü iade için kargoladığınızda alıcının da kargoyu alması için gerekli bir süresi vardır. Kargonun şubede beklemesi veya size geri dönmesi para iadesinin yapılmayacağı anlamına gelmez çünkü bu sizin sorumluluğunuzda olan bir şey değil. Eğer kargo iade kodu çıkmışsa siz ürünü iade ettiniz sayılır. Gönderin gerisine karışmayın. İşte böyle çakallar insanı ikinci el alışverişten soğutuyor maalesef.
 
İade almıyorlar mı? e-Devlet'e girip tüketici hakem heyetine 6 7 görseli PDF'ye yükleyerek ilgili tutarı yazarak şikayet ediyorsun. Fatura ekleme kısmına kesilen fatura varsa ekleyebiilirsin.

Gardrops bilgilerine buradan ulaşabilirsin


1 lira dahi haksızlığa uğrasam THH'ye başvurmaktan çekinmem bunu bilesininiz firmalar.
 
Cevap yazan herkese teşekkürler içime su serptiniz. Şikayetleri okudukça iademi alamayacağımı kabullenmek üzereydim. Şu an kendisi onaylamasa bile Gardrops'un onaylamasını bekleyeceğim umarım sorunsuzca hallolur. Aynı sıkıntıyı yaşayanlar olabilir belki diye buradan da güncelleyeceğim konuyu 🙌🏻

İade almıyorlar mı? e-Devlet'e girip tüketici hakem heyetine 6 7 görseli PDF'ye yükleyerek ilgili tutarı yazarak şikayet ediyorsun. Fatura ekleme kısmına kesilen fatura varsa ekleyebiilirsin.

Gardrops bilgilerine buradan ulaşabilirsin.


1 lira dahi haksızlığa uğrasam THH'ye başvurmaktan çekinmem bunu bilesininiz firmalar.

Bu arada çok haklısınız 1 lira dahi olsa haksızlık haksızlıktır peşine düşmek gerekiyor. Umarım buralara kadar gitmeme gerek kalmaz ama bu bilgi herkes için iyi olacaktır 👌🏻

Eğer ürünü havale ile aldıysan geçmiş olsun. Ürünü aldığını onayladıysan da para adamın hesabına geçmiştir. Onaylamadan iade oluşturduysan bir şekilde paranı geri alabilirsin. Geçmiş olsun.

Yok yok dolandırılmaya o kadar hevesli değilim hala çok şükür 😂 Gardrops üzerinden gerçekleştirdim ödemeyi ve kargo teslim edildi düştükten sonra da iade talep ettim direkt. Bakalım bekleyeceğim onaylanmasını.

Hoparlör almıştım satıcı sorunsuz yazmıştı ama dip ses sorunu varmış iade ettim. Satıcı iadeyi almamış iade bana geri döndü ufak bir kargo parası ödemek zorunda kaldım fakat dolap uygulaması bana para iademi sağlamıştı.

Bu da tamamen satıcının aleyhineymiş.. gerçekten teslim alamayacak olanlar için kötü bir durum. Şikayetlerde bundan çok yakınan satıcı da gördüm ama sanırım dolap, gardrops’a göre yine daha iyi bu konuda.
 

Geri
Yukarı