Garip alışkanlıklar

Cildimi sürekli yokluyorum. Aslında sadece cilt değil bedenimin yer yerini kafaya takmış durumdayım. Sürekli kendime kusursuz olmalıyım diyorum 😃

Gördüğüm her arabanın kaputuna vuruyorum. Hangisinden daha tok ses çıkıyor diye.

Camından içeri bakıyor musunuz? Kaç basıyor diye. Ben dışarıda gördüğüm veya duyduğum sesi sağlam olan arabanın sesine tahrik oluyorum🤣 Derste dışarıdan sesli bir araç geçtiği zaman ayağa kalkıp camdan bakıyorum.

Kız görünce ciddi olmak. Aşırı garip bir alışkanlık. Yabancı olsun yakın olsun aynı yaşta ya da biraz daha küçük bir kız görünce ciddi oluyorum istemsizce. Espri şaka yapamıyorum samimi olamıyorum kendim olamıyorum.

Bunun nedeni kızlarla gerektiği kadar yakın olmamak olabilir mi?
Çünkü gençken ben de öyleydim, kızlarla yakınlık kurdukça doğal davranmaya başladım.

Bunun nedeni kızlarla gerektiği kadar yakın olmamak olabilir mi?
Çünkü gençken ben de öyleydim, kızlarla yakınlık kurdukça doğal davranmaya başladım.

Bilmiyorum ama garip geliyor bana. Umarım yakın zamanda düzelir çünkü çok kötü neredeyse istediğim hiçbir şeyi yapamıyorum önlerinde utanmak saygı.

Son birkaç gündür günde 3 saat Ori and the Blind Forest oynuyorum. Şimdiye yarılamam gerekirdi ama daha %20'deyim. Geçemediğim yerlerde "acaba özellik açmayı mu unuttum" diye şüphelenip bayağı geri gidiyorum. Bazen gerçekten de özellik açmadığım için geçemiyorum, dönüp özellik açtığımda geçiyorum. Bazen de beceriksizliğimden geçemediğimi anlıyorum zira gerilerde açılacak özellik kalmamış oluyor. Ömrüm boyunca oynadığım 7. oyun olduğu için de olabilir beceriksizliğim. 3 saatten fazla oynanabilecek bir oyun ama ben aynı yeri 30 kere deneyip beceremeyince bölüm tasarımcısına iyi dileklerimi iletip kapatıyorum. Denemedim ama Dark Souls 3'ün bile bu kadar kanser edici olmadığına eminim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı