Garip aşk meselesi

Dostum beni dinle whatsappa gir kıza de ki, sen benim her şeyimsin X kişisi seni çok seviyorum...💓, gelen cevap her şeyi belli edecek şu an dene hemen, pişman olma!
İçimde kalıcağına dışımda kalsın mantığı. Mantakılı
 
Çok kolay bir şey ise sen söyle mesela. 🙃

Ben hoşlandığım kızın yanına adım atmaya korkuyorum.
Söylemezsen pişman olan yine sen olursun. Arkadaş geç bile kalmış. 5 sene ne?

Kendi içinde bitireceğine ya birlikte bitirin, ya da birlikte başlatın ilişkinizi. Sen gerçekten sevdiğin kişinin yanında adım atmaya korkmaktan memnun musun?
 
Üzgünüm ama kimse üstüne alınmasın bu tür olaylar ya özgüven eksikliğinden kaynaklandığını ya da gerçekten sevmediğinden kaynaklandığını düşünüyorum ben olsam içimde tutamazdım.
 
Lise son öğrencisiyim. 19 yaşındayım lise hazırlıktan beri 5 senedir hoşlandığım kız var. Kızla arkadaşız kız hoşlandığımı biliyordur hareketlerimden falan. Kıza 1 kere seni seviyorum diyemedim. Galiba kaybetmekten. Arabayla falan evinden alıyorum sabahları kahve sohbet muhabbet falan. Ancak bu sene sınıfa yeni gelen başka kız var benimle bayağı yakın. Sarılmalar, ilgilenmeler falan belki de niyeti öyle değildir. Aklımı çeldi. Aklım hep 5 senedir olanda sizce ne yapmam gerekli? Benden ilgilendiğini sandığım kıza da benden mi hoşlanıyorsun (hayırdır? ) diyemeyeceğime göre. Zaten bana git kızla konuş diyor, destekliyor yani beni. Arada derede kaldım.
Senin olmayanı zaten kaybedemezsin. Söyle gitsin daha sonra keşke söyleseydim diye içinde kalmaz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı