Garip bir takıntım var

Rewolth

Hectopat
Merhaba iyi akşamlar arkadaşlar benim çok tuhaf bir takıntım var. Mesela başıma kötü bir şey geldiği zaman hemen ekşi sözlükte ve diğer sözlüklerde veya Technopat Sosyal ve bunun gibi forumlarda aynı sorunu yaşayan başka birilerini bulmayı takıntı haline getirdim ve artık çok bunaltıyor. Şunu söyleyeyim psikolojik destek şu anda alamam ailem bir şeyin yok iyisin gibi şeyler söyleyip hiç ilgilenmiyor yaşım daha 18 olmadığı için kendimde gidemiyorum bana yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba iyi akşamlar arkadaşlar benim çok tuhaf bir takıntım var. Mesela başıma kötü bir şey geldiği zaman hemen ekşi sözlükte ve diğer sözlüklerde veya Technopat Sosyal ve bunun gibi forumlarda aynı sorunu yaşayan başka birilerini bulmayı takıntı haline getirdim ve artık çok bunaltıyor. Şunu söyleyeyim psikolojik destek şu anda alamam ailem bir şeyin yok iyisin gibi şeyler söyleyip hiç ilgilenmiyor yaşım daha 18 olmadığı için kendimde gidemiyorum bana yardımcı olabilir misiniz?

H-hoş geldin rahatlayacaksan bende aynısını yaşıyorum.

Bu takıntı sayılmaz aynısını bende yapıyorum bu biraz merak etme gibi. Ama şöyle düşünebilirsin dünyada şu ana kadar yaklaşık 109 milyar insan yaşadı elbet biri yaşamıştır.

H-hoş geldin rahatlayacaksan bende aynısını yaşıyorum.
Bu takıntı sayılmaz aynısını bende yapıyorum bu biraz merak etme gibi. Ama şöyle düşünebilirsin dünyada şu ana kadar yaklaşık 109 milyar insan yaşadı elbet biri yaşamıştır.
Selam iyi akşamlar aynı sorunu bende yaşıyorum mesela sizdede şöylemi:Kulaklıktan cızırtı gelse hemen araştırırım aynı sorunu yaşaynlar varmı diye.

Aynı şey bende de var benim yaşadığım veya daha kötüsünü yaşamış birini görünce bir olayı görünce biraz rahatlama geliyor niye bende bilmiyorum.

Şuan bile bunu yapan tek olmadığımı bilmem rahatlattı.

Gayet insani bir şey. Bu konuda tek olmadığınızı görünce rahatlıyorsunuz. Savunma mekanizması gibi bir şey.
Ama sürekli yapmam sıkıntı mesela aynı sorunu birden fazla yaşasam da yine gidip araştırıyorum.

Son düzenleme:
Bunda bir sıkıntı yok hatta güzel bir şey bence. Araştırma yapmayı alışkanlık haline getirmişsiniz ne güzel. Forumda yazılıma nasıl başlarım sorusunu soranların da böyle takıntısı olsa keşke 😇

Bunda bir sıkıntı yok hatta güzel bir şey bence. Araştırma yapmayı alışkanlık haline getirmişsiniz ne güzel. Forumda yazılıma nasıl başlarım sorusunu soranların da böyle takıntısı olsa keşke 😇

Psikolojik destek almam gerekirmi sizce? Bazen rahatsız ediyor ama bazen de seviyorum mesela bende böbrek taşı var ekşi sözlük de böbrek taşı başlığını bayağı bir okudum ve bayağı bir bilgi tecrübe edindim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı