Garry's Mod FPS azlığı ve drop sorunu

Yulaf

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 3 3200G,MSI B450M-A PRO MAX,KINGSTON 240GB SSD,SEAGATE 1TB HDD,GSKILL 16GB 2X8 3200MHZ,RX470 4GB
Merhabalar benim şöyle bir sorunum var eskiden Garry's Mod oynarken çok fazla drop giriyor ve FPS gerçekten çok düşüyor lütfen buna bir çözüm bulabilir misiniz oyun açıkken en çok bellek kullanımı oluyor.

Sistem özelliklerim:

Ekran kartı: NVIDIA 930MX
İşlemci: i5-7200U 2.50MHz.
RAM: 4 GB.

Tamamdır ama serverde oynayabilirsem atacağım bu arada sandbox mı gireyim yani herhangi olur mu?
Fark etmez.

Roleplay daha fazla yüklenir sistemine. Bir nevi benchmark gibi bir şey olur Roleplay sunucusuna girersen.

Sandbox sunucusuna gir, bir şeyler patlat falan.

Fark etmez.

Roleplay daha fazla yüklenir sistemine. Bir nevi Benchmark gibi bir şey olur roleplay sunucusuna girersen.

Tamamdır ama oyuna giriyorum MSI Afterburner ayarları da hazır sol üstte yok gözükmüyor.

Tamamdır ama oyuna giriyorum MSI Afterburner ayarları da hazır sol üstte yok gözükmüyor.
Buradaki ayarları yapman lazım çünkü.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradaki ayarları yapman lazım çünkü.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamamdır teşekkürler hemen yapıp atıyorum sizlere.
Fark etmez.

Roleplay daha fazla yüklenir sistemine. Bir nevi Benchmark gibi bir şey olur roleplay sunucusuna girersen.

Girdim patlattım ama hiç düşüş falan olmadı bendeki düşüşler daha çok hogwarts roleplay de oluyordu oraya girip deniyeyim.
Ve şimdi de farklı bir sorun oluyor servere giriyorum Alt Tab atınca oyun kapanıyor.
Buyurun kusura bakmayın biraz geç oldu

Dosya Ekleri

• unknown.png
    unknown.png
    48,9 KB · Görüntüleme: 127
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı