Synfly Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #1 Garuda Linux'un ISO'sunu Rufus'a attığımda Partition scheme yi sadece MBR olarak duruyor GPT'ye çeviremiyorum.
Garuda Linux'un ISO'sunu Rufus'a attığımda Partition scheme yi sadece MBR olarak duruyor GPT'ye çeviremiyorum.
Çözüm Einstein 15 Kasım 2024 Synfly dedi: Garuda Linux'un ISO'sunu Rufus'a attığımda Partition scheme yi sadece MBR olarak duruyor GPT'ye çeviremiyorum. Genişletmek için tıkla... Rufus 4.5 sürümünü deneyin. Veya Ventoy ile de yazdırabilirsin. Synfly dedi: Ayarlarını yapıp denedim ama şimdi de securty ile alakalı b 0x1a Security violation diye bir hata çıkıyor. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan Secure Boot'u kapatın.
Synfly dedi: Garuda Linux'un ISO'sunu Rufus'a attığımda Partition scheme yi sadece MBR olarak duruyor GPT'ye çeviremiyorum. Genişletmek için tıkla... Rufus 4.5 sürümünü deneyin. Veya Ventoy ile de yazdırabilirsin. Synfly dedi: Ayarlarını yapıp denedim ama şimdi de securty ile alakalı b 0x1a Security violation diye bir hata çıkıyor. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan Secure Boot'u kapatın.
mashiro Hectopat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 1.300 Makaleler 4 Çözümler 37 14 Kasım 2024 #2 Rufus yerine Ventoy ile deneyin kullanması daha kolay olacaktır aynı zamanda. Artı 0 Eksi
KS KS Synfly Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #3 mashiro dedi: Rufus yerine Ventoy ile deneyin kullanması daha kolay olacaktır aynı zamanda. Genişletmek için tıkla... Denedim ama o da mbr ile kurdu Artı 0 Eksi
mashiro dedi: Rufus yerine Ventoy ile deneyin kullanması daha kolay olacaktır aynı zamanda. Genişletmek için tıkla... Denedim ama o da mbr ile kurdu
mashiro Hectopat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 1.300 Makaleler 4 Çözümler 37 14 Kasım 2024 #4 Synfly dedi: Denedim ama o da mbr ile kurdu. Genişletmek için tıkla... Ayarlarından seçmeniz lazım karışık bir işlem değil. Artı 0 Eksi
Synfly dedi: Denedim ama o da mbr ile kurdu. Genişletmek için tıkla... Ayarlarından seçmeniz lazım karışık bir işlem değil.
xmatugfg Hectopat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 1.842 Makaleler 2 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel® Core™ i5-2400 GPU: AMD RX 460 RAM: 16 GB DDR3 1333 MHz SSD: 500 GB Sata | 120 GB Sata Anakart: Asus H61M-K Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 15 Kasım 2024 #5 Synfly dedi: Garuda Linux'un ISO'sunu Rufus'a attığımda Partition scheme yi sadece MBR olarak duruyor GPT'ye çeviremiyorum. Genişletmek için tıkla... balenaEtcher kullanın. balenaEtcher - Flash OS images to SD cards & USB drives Artı 0 Eksi
Synfly dedi: Garuda Linux'un ISO'sunu Rufus'a attığımda Partition scheme yi sadece MBR olarak duruyor GPT'ye çeviremiyorum. Genişletmek için tıkla... balenaEtcher kullanın. balenaEtcher - Flash OS images to SD cards & USB drives
KS KS Synfly Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #6 mashiro dedi: Ayarlarından seçmeniz lazım karışık bir işlem değil. Genişletmek için tıkla... Ayarlarını yapıp denedim ama şimdi de securty ile alakalı b 0x1a Security violation diye bir hata çıkıyor. Artı 0 Eksi
mashiro dedi: Ayarlarından seçmeniz lazım karışık bir işlem değil. Genişletmek için tıkla... Ayarlarını yapıp denedim ama şimdi de securty ile alakalı b 0x1a Security violation diye bir hata çıkıyor.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.347 Çözümler 562 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #7 Synfly dedi: Garuda Linux'un ISO'sunu Rufus'a attığımda Partition scheme yi sadece MBR olarak duruyor GPT'ye çeviremiyorum. Genişletmek için tıkla... Rufus 4.5 sürümünü deneyin. Veya Ventoy ile de yazdırabilirsin. Synfly dedi: Ayarlarını yapıp denedim ama şimdi de securty ile alakalı b 0x1a Security violation diye bir hata çıkıyor. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan Secure Boot'u kapatın. Artı 0 Eksi Çözüm
Synfly dedi: Garuda Linux'un ISO'sunu Rufus'a attığımda Partition scheme yi sadece MBR olarak duruyor GPT'ye çeviremiyorum. Genişletmek için tıkla... Rufus 4.5 sürümünü deneyin. Veya Ventoy ile de yazdırabilirsin. Synfly dedi: Ayarlarını yapıp denedim ama şimdi de securty ile alakalı b 0x1a Security violation diye bir hata çıkıyor. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan Secure Boot'u kapatın.
KS KS Synfly Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #8 Einstein dedi: Rufus 4.5 sürümünü deneyin. Veya Ventoy ile de yazdırabilirsin. BIOS'tan Secure Boot'u kapatın. Genişletmek için tıkla... Yaptım oldu. Sonunda kurdum beyler yardımlarınız için teşekkürler. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Rufus 4.5 sürümünü deneyin. Veya Ventoy ile de yazdırabilirsin. BIOS'tan Secure Boot'u kapatın. Genişletmek için tıkla... Yaptım oldu. Sonunda kurdum beyler yardımlarınız için teşekkürler.