Sonucu değiştirecek olan kişinin kendisidir. Kişinin kendisi olmasını sağlayan şey ise hedefidir diyip konuyu noktalıyorum. İyi forumlar.Hedefi büyük tutunca ulaşacağın sonuç değişmez![]()
Sonucu değiştirecek olan kişinin kendisidir. Kişinin kendisi olmasını sağlayan şey ise hedefidir diyip konuyu noktalıyorum. İyi forumlar.Hedefi büyük tutunca ulaşacağın sonuç değişmez![]()
Keşke önüme 10 tane koyabilseydik de mimiklerimin dahi oynamayacağını anlatabilseydim. Yine de öncelik olarak Muhtar olmayı düşünüyorum, teşekkürler.Kefenlenmiş cesedi mi diyorsun? Eğer öyleyse sağlam güleceğim. Gassalhanede o ceset şişer mosmor olur ve 1 gün önce canlı olan insanla aynı yerde saatlerce kalırsın. Öyle tabutta ya da kefende görmeye benzemiyor emin ol.
5 Yıl sonra geçip geçmediğini konuşuruz abim.
Cenazede gördüm reis 5 kere.
Hayat denilen ayrıcalığa sahip olup milyarlarca seçenek arasından muhtar olmayı düşünüyorsanız...Keşke önüme 10 tane koyabilseydik de mimiklerimin dahi oynamayacağını anlatabilseydim. Yine de öncelik olarak Muhtar olmayı düşünüyorum, teşekkürler.
Keşke önüme 10 tane koyabilseydik de mimiklerimin dahi oynamayacağını anlatabilseydim. Yine de öncelik olarak muhtar olmayı düşünüyorum, teşekkürler.
O da var. Tanınmayacak halde olan mı dersin kolu bacağı olmayanlar mı dersin belki suratı bile tanınmayacak. Arkadaş bilmiyor bilse böyle düşünmez. Öyle basit değil o iş koca koca adamlar yıkıyor da psikolojileri bozuluyor küçücük yaşta sen mi rahat rahat dokunacaksın hadi oradan.Senin önüne gelecek olan cesetler her zaman tek parça olmayacak, bunu unutma.
Memur gibi sonuçta. Kolay iş ortalama maaş sanırsam gassala göre gelişim sayılır bence.Senin önüne gelecek olan cesetler her zaman tek parça olmayacak, bunu unutma.
Hayat denilen ayrıcalığa sahip olup milyarlarca seçenek arasından muhtar olmayı düşünüyorsanız...
O da var. Tanınmayacak halde olan mı dersin kolu bacağı olmayanlar mı dersin belki suratı bile tanınmayacak. Arkadaş bilmiyor bilse böyle düşünmez. Öyle basit değil o iş koca koca adamlar yıkıyor da psikolojileri bozuluyor küçücük yaşta sen mi rahat rahat dokunacaksın hadi oradan.
Senin önüne gelecek olan cesetler her zaman tek parça olmayacak, bunu unutma.
Hayat denilen ayrıcalığa sahip olup milyarlarca seçenek arasından muhtar olmayı düşünüyorsanız...
Bir ceset görmüştüm; adam tek başına kaza yapmıştı. Hatırladığım kadarıyla yüzü paramparçaydı. Gözü, burnu, ağzı yoktu. Bu cesedi yıka desem, yıkayamazsın.O da var. Tanınmayacak halde olan mı dersin kolu bacağı olmayanlar mı dersin belki suratı bile tanınmayacak. Arkadaş bilmiyor bilse böyle düşünmez. Öyle basit değil o iş koca koca adamlar yıkıyor da psikolojileri bozuluyor küçücük yaşta sen mi rahat rahat dokunacaksın hadi oradan.
Şu mesajı demin ben yazmadım sen yazdın. Dediğin dediğini tutmuyor ki.Keşke önüme 10 tane koyabilseydik de mimiklerimin dahi oynamayacağını anlatabilseydim. Yine de öncelik olarak Muhtar olmayı düşünüyorum, teşekkürler.
Hocam öncelikle 14 yaşımda gassal olmaya başlamayacağıma göre tabii ki şimdi dokunmayacağım.
'Muhtar' diyerek küçümsediğiniz meslek küçükte olsa bir topluluğu yönetmek demek. Ayrıca kamu görevlisi olduğu için kısmen memur sayılıyor.
Aynen öyle ben de onu kast ettim zaten. Bir ton şekilde ölen insan var kafasız bile gelen olabilir böyle bir mesleğe çok az insan dayanır ki bunu öyle 1 ay yapmıyorsun ömür boyu yapıyorsun.Bir ceset görmüştüm; adam tek başına kaza yapmıştı. Hatırladığım kadarıyla yüzü paramparçaydı. Gözü, burnu, ağzı yoktu. Bu cesedi yıka desem, yıkayamazsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.