Kesinlikle üniversite hakkında bilgim olmadan konuşuyorum hocam. Ben de havacılık ve uzay düşünüyorum. Bence üniversite seçimi bu bölüm için çok kritik. Çünkü alacağımız eğitimin kalitesi önemli. İzmir ekonomi , odtü gibi üniversitelerin muadili bile olamazlarGaziantep üniversitesinde havacılık ve uzay mühendisliği okunur mu?
keşke gelse de oralara gidebilsem ama maalesef gelmiyorKesinlikle üniversite hakkında bilgim olmadan konuşuyorum hocam. Ben de havacılık ve uzay düşünüyorum. Bence üniversite seçimi bu bölüm için çok kritik. Çünkü alacağımız eğitimin kalitesi önemli. İzmir ekonomi , odtü gibi üniversitelerin muadili bile olamazlar
doğuda mühendislik okunmaz diye bir konu var tabi insanların kendini geliştirmesine bağlı böyle şeyler ama doğuda okuyana karşı hep bir ön yargı var yoksa hayalimGAÜN kampüs olarak ağaçlı, geniş ve sosyal bir ortama sahip. Bölüm hocaları genellikle tecrübeli oluyor sorun yaşatmaz o yönden.
Doğuda mühendislik okunmaz diye bir konu var tabii insanların kendini geliştirmesine bağlı böyle şeyler ama doğuda okuyana karşı hep bir ön yargı var yoksa hayalim
Zaten antepte yaşıyorum evet öyle değil sosyal açıdan gerçekten.
Ama işte İzmir İstanbul Ankara dışında işsiz kalırsın ön yargısının kurbanıyım maalesef.
Sorduğumda seni mi seçecekler yok da İTÜ ODTÜ mezununu mu diye yanıt alıyorum hep.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.