Gazlı içecekler için asit basma makinesi var mı?

Daha fazla  
Kola, gazoz vb. içeceklerin asidi kaçtığında bir makine alıp bunlara asit basmak gibi bir şey mümkün mü? Mümkünse bütün gazlı içeceklerde kullanılan asidin türü aynı mı? Tadı etkiler mi? Böyle bir makine varsa link atabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam siz kullanıyor musunuz böyle bir ürün ya da bilgi sahibi misiniz yoksa internetten rastgele bulup mu açtınız? Konu başlığında sorduğum soruların cevabını biliyor musunuz?
15 ila 20 bin lira verecek durumda değilseniz kapağını açmadan dolaba koyun gazı yerine gelecektir.
Hocam gerekirse veririm sorun yok. Dolaba koymakla ilgili bir durum değil. Son zamanlarda Türkiye'de üretilen gazlı içeceklerin tadını hiç beğenmiyorum. Direkt ilk açışta bile asidi az geliyor. Konu başlığında sorduğum soruların cevabını biliyor musunuz? Sizin önerdiğiniz bir ürün var mı?

Hocam siz kullanıyor musunuz böyle bir ürün ya da bilgi sahibi misiniz yoksa internetten rastgele bulup mu açtınız? Konu başlığında sorduğum soruların cevabını biliyor musunuz?

Hocam gerekirse veririm sorun yok. Dolaba koymakla ilgili bir durum değil. Son zamanlarda Türkiye'de üretilen gazlı içeceklerin tadını hiç beğenmiyorum. Direkt ilk açışta bile asidi az geliyor. Konu başlığında sorduğum soruların cevabını biliyor musunuz? Sizin önerdiğiniz bir ürün var mı?
Yakınımın evinde kullanıyoruz. Türkiyede içeceklerin zaten daha az gaz basılmaya başlaması 2020den itibaren azalmaya başladı. Önceden tekte bi bardak içemediğimiz kolayı çok rahat içebiliyoruz gazı bile yok.

Hiç böyle profesyonel bir makine edinmedim, üzgünüm.

Yakınımın evinde kullanıyoruz. Türkiyede içeceklerin zaten daha az gaz basılmaya başlaması 2020den itibaren azalmaya başladı. Önceden tekte bi bardak içemediğimiz kolayı çok rahat içebiliyoruz gazı bile yok.
Hocam 2 adet link atmışsınız. Hangisini kullanıyor tanıdığınız? CO2 tüpüne ne kadar veriyor? Önerir misiniz? Sizce gerçekten işe yarıyor mu? Ayrıca bu şekilde asit bastığımızda tadında bir değişiklik oluyor mu? Gazlı içecek üreticileri de mi böyle gaz basıyor? Yani varsayılan olarak kola aldığımızda içindeki gaz da bu mu yoksa farklı bir madde mi o?

Travma hocam. Asitli içeceklerle midemin canına okuduktan sonra içmeye niyetli herkesi uyarıyorum. Endoskopinin üzerinden 2 yıl geçti, tonla ilaç kullandım bugün bile şu an hâlâ midem bulanıyor asitli içecekleri bırakmama rağmen. Sağlığınıza dikkat edin, bence asit için 15-20k vermeye değmez. İyi forumlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı