Gazze'de olan gelişmeler nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kötü bir niyetim yok. Her lafımda ciddiyim. Farklı görüşlerde olabiliriz. Hiç önemli değil 👍.
Benim sivillere karşı yapılan veya yapılacak saldırılara karşı hiç lafım yok. O konuda insanlık açısından söylenecek, dalga geçilecek bir şey yok. Yineliyorum, sizin hiç faydanız yok bu yorumlarla. Olayı 3. lig maçı gibi dayanaksız ve komik yorumlar ile süslüyorsunuz. Bir de anlık güncelleme yapma gibi bir huyunuz var ki o zaten ayrı bir konu. Sanki gol veya atak haberi geliyor gibi yazıyorsunuz. Bu sebeple sizi ciddiye almakta zorlanıyor insanlar.
 
Benim sivillere karşı yapılan veya yapılacak saldırılara karşı hiç lafım yok. O konuda insanlık açısından söylenecek, dalga geçilecek bir şey yok. Yineliyorum, sizin hiç faydanız yok bu yorumlarla. Olayı 3. lig maçı gibi dayanaksız ve komik yorumlar ile süslüyorsunuz. Bu sebeple sizi ciddiye almakta zorlanıyor insanlar.

Kusura bakmayın, kendime saklamalıydım. Bir an heyecan işte.
 
El Kassam Tugayları'nın açıklamasına göre, IDF'nin 'sivil altyapıyı' hedef almasına yanıt olarak Aşkelon'a '100 füze' fırlatıldı.
 
Son dakika:

İsrail'e ait 'Demir Kubbe' hava savunma sistemlerinin Gazze'den atılan roketlere karşılık verdiği anların görüntüleri yayınlandı

 
İsrail'in kullandığı alfabe bana nedense şunu hatırlatıyor:
Ekran Alıntısı.PNG
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    6,3 KB · Görüntüleme: 18
Son dakika:

İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu: "Son söz söylenmedi ve bu operasyon İsrail Devleti'nde barışı ve güvenliği sağlamak için sürdüğü müddetçe devam edecek."
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı