GDDR6 RAM kullanan sistemin olayı nedir?

En baştan deseydin o zaman PS5'te kullanılan RAM'lere GDDR6 deniyor diye ne diye boş yapıp insanlara hakaret ediyorsun biliyorsun konuyu düzgün anlat iğneleme yapma.

Google'ye girip araştırmak çok zor olmamalı. İşlemcisini arattığın taktirde bile direkt karşına çıkan bilgi bunlar.

Araştırmadan "dolandırıcı oldukları belli" gibi ithamlarda bulunmak çok dolu zaten değil mi?

Ki attığım ilk mesajda attığım Tom's Hardware'nin ilk cümlesine bakarsak eğer, "We have AMD's 4700s Desktop Kit, a motherboard that almost certainly houses a defective version of the chip typically found in the Sony PlayStation 5, in for testing. ", bu ürünün PS5 çipinin bir farklı sürümü olduğunu anlamamız pek de zor değil.

Maadem bir şey hakkında bilginiz yok hadi onu da geçtim en basiti Google amcaya girip bu neymiş ne değilmiş diye araştıramıyorsunuz o zaman hiç yazmayın konuya. İnsanlar sizin hiçbir bilgi aktarmayan "boş" yorumlarınızı okumak zorunda değil.

Google'a girip araştırmak çok zor olmamalı. İşlemcisini arattığın taktirde bile direkt karşına çıkan bilgi bunlar.

Araştırmadan "dolandırıcı oldukları belli" gibi ithamlarda bulunmak çok dolu zaten değil mi?

Ki attığım ilk mesajda attığım Tom's Hardware'nin ilk cümlesine bakarsak eğer, "We have AMD's 4700s Desktop Kit, a motherboard that almost certainly houses a defective version of the chip typically found in the Sony PlayStation 5, in for testing. ", bu ürünün PS5 çipinin bir farklı sürümü olduğunu anlamamız pek de zor değil.

Maadem bir şey hakkında bilginiz yok hadi onu da geçtim en basiti Google amcaya girip bu neymiş ne değilmiş diye araştıramıyorsunuz o zaman hiç yazmayın konuya. İnsanlar sizin hiçbir bilgi aktarmayan "boş" yorumlarınızı okumak zorunda değil.

Benim PS5 RAM'leri ile ilgili bilgim yok PS5 içiyle alakam bile yok bilgisayar için kullanılabilir bir şey olduğunu bilmiyordum araştırmak aklıma gelmedi ama madem sen biliyorsun düzgünce şöyle böyle deseydin PS5 ile alakası olmayan birisine GDDR6 ram söyle bakayım ne cevap alacaksın. Araştırmak çok zor değil senin üslubun yanlış,biliyorsan düzgünce anlat aşağılamadan
Hadi iyi günler

Benim PS5 RAM'leri ile ilgili bilgim yok PS5 içiyle alakam bile yok bilgisayar için kullanılabilir bir şey olduğunu bilmiyordum araştırmak aklıma gelmedi ama madem sen biliyorsun düzgünce şöyle böyle deseydin.

PS5 ile alakası olmayan birisine GDDR6 RAM söyle bakayım ne cevap alacaksın.

Araştırmak çok zor değil senin üslubun yanlış, biliyorsan düzgünce anlat aşağılamadan.

Hadi iyi günler.

Ben de PS5 bilmiyorum bilmek zorunda da değilim ama internet üzerinden açıp araştırmak dediğim ve dediğin gibi hiç de zor değil.

İsterse PS5 ile arasında 1000 ışık yılı uzaklık olsun açıp iki üç şey okuduğun taktirde anlıyorsun ki ben PS5'ten hiç anlamam ancak ne hikmetse iki üç arama ile 3-4 kaynak atıp sistemin olayını az olsa da konu sahibine anlatabiliyorum en azından anlatmaya çalışıyorum.

Üslubumda bir hata görmüyorum aşağıladığımı da düşünmüyorum. (Bilgisi olmayana bilgisiz demek aşağılamak mı oluyor?)

Neyse daha uzatmanın mantığı yok en çok sen haklısın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı