Evet yapılır.MSI GE60 0ND 453TR için de bu dosyalar üzerinden güncelleme yapabilir miyiz diye sormuştum
Evet yapılır.MSI GE60 0ND 453TR için de bu dosyalar üzerinden güncelleme yapabilir miyiz diye sormuştum
Yeni konu açıp bu tür şeyleri sormanız gerekliydi.Merhaba, msata yuvasına bir ssd taksam ve normal hdd yuvasında da ssd olsa ikisini kullanıp raid yapabilir miyim acaba? Bios ekranında raid ile ilgili herhangi bir ayar göremedim ama size danışmak istiyorum.
Çıkmaz. Yani kurabilirsin.Windows10 pro 64 bit kurulu iken cihazımı windows 8'e ait bios ve firmwire dosyaları ile güncellesem herhangi bir sorun çıkar mı?
Çünkü güncelleme yapmamışsın.Fakat secure boot diye bir seçenek yine olmadı.
Evet normal zaten öyle olması gerekliBios'ta legacy boot seçince, secure sekmesinde secure boot enabled-disabled kısmı kayboldu. Bu normal midir?
Legacy seçmezsen kurabilirsin UEFİ gerekliliklerini yapabilirsen.Bir de windows 10'u temizden UEFI şeklinde kurabilir miyim?
Sadece o yeterli değil ama dediğimin içinde o da var. Biostan da UEFİ ayarlarını yapacaksın.UEFİ gereklilikleri USB'den windows 10'u uefi olarak bootable olarak hazırlamayı mı kastediyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.