GE60 0ND BIOS güncelleme (Secure boot olmayanlar)

Merhaba, msata yuvasına bir ssd taksam ve normal hdd yuvasındada ssd olsa ikisini kullanıp raid yapabilirmiyim acaba? Bios ekranında raid ile ilgili herhangi bir ayar göremedim ama size danışmak istiyorum.

Merhaba, msata yuvasına bir ssd taksam ve normal hdd yuvasında da ssd olsa ikisini kullanıp raid yapabilir miyim acaba? Bios ekranında raid ile ilgili herhangi bir ayar göremedim ama size danışmak istiyorum.
Yeni konu açıp bu tür şeyleri sormanız gerekliydi.

Herkese merhabalar. Benim cihazdaki BIOS: E16GAIMS.10F Firmwire ise: 16GAEMS1 Ver 4.04
Burda belirtildiği şekilde Windows7 64 bit OS'de bios ve firmwire güncellemesini yaptım. Fakat secure boot diye bir seçenek yine olmadı. Şu an windows10 Pro 64 bit OS kullanmaktayım. Windows10 pro 64 bit kurulu iken cihazımı windows8'e ait bios ve firmwire dosyaları ile güncellesem herhangi bir sorun çıkar mı?
Not: Msi ge60 ond laptop.

Murat5038 çok teşekkür ederim. Sorunsuz bir şekilde hem firmwire hem de bios'u güncelledim. O fan delirmesi sesinden de kurtuldum.
Yalnız birşey daha soracağım. Bios'ta legacy boot seçince, secure sekmesinde secure boot enabled-disabled kısmı kayboldu. Bu normal midir? Bir de windows 10'u temizden UEFI şeklinde kurabilir miyim?

UEFİ gereklilikleri USB'den windows 10'u uefi olarak bootable olarak hazırlamayı mı kastediyorsunuz? AIDA64'ten baktım, bios türü AMI EFI yazıyor. Bu arada cevaplarınız için teşekkür ederim.

UEFİ gereklilikleri USB'den windows 10'u uefi olarak bootable olarak hazırlamayı mı kastediyorsunuz?
Sadece o yeterli değil ama dediğimin içinde o da var. Biostan da UEFİ ayarlarını yapacaksın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı