Peki Windows yüklü gelmemesinin bir dezavantajı var mı ? Kendim yüklediğimde herhangi bir donanımı tanımama ihtimali var mı ? En çok korktuğum mesele bu.
Peki Windows yüklü gelmemesinin bir dezavantajı var mı ? Kendim yüklediğimde herhangi bir donanımı tanımama ihtimali var mı ? En çok korktuğum mesele bu.
Avantajı bile var diyebiliriz, daha uygun fiyata Windows lisansı satın alabilirsiniz ayrıca istediğiniz gibi disk yapılandırması yapabilirsiniz korkacak bir şey yok Windows 10 çoğu donanımı tanıyor ayrıca sürücü yüklemek çok basit satıcı sitesinden cihazınızın modelini yazarak bütün sürücüleri bulup yükleyebilirsiniz.
GS70 i aldım. WASD bölgesinin ısınma sorunu ve fanların çok sesli olması beni GE serisinden uzaklaştırdı. Bide üniversitede her gün yanımda taşıyorum. En temizi her zaman Windowslu gelen PC. ( BO 3 ü ultrada sabit 60 fps oynama keyfi )