Gear S3 ve PS4 arasında kalmak

Gear S3 mü, PS4 mü ?

• Oy verenlerin toplamı
    16

Keremmican

Hectopat
Daha fazla  
İkisi de 1500 TL ama birini alabiliyorum. Akıllı saat istememin sebebi küçüklükten beri saat kullanmam ve artık fonksiyonu çok olan bir saat alma vaktinin geldiğini düşünüyorum. PS4 isteme sebebimse oyun oynamayı seviyorum. Özellikle PlayStation'a özel çıkan oyunlar beni benden alıyor. Ama şöyle bir sorun var. Ben üniversiteye hazırlanıyorum ve PS4'ü şu an alsam da oynayamam, oynamam. Ve bu parayı şu an harcamazsam da ailem bana daha sonra bir şey almaz, huyları böyledir. Kısacası bu hafta içinde, Gear S3 mü yoksa PS4 mü alsam ? (İki aletin de yeni modellerinin çıkış tarihlerini de göz önünde bulunduraraktan.)

Anlattığınız durumda S3 daha mantıklı. Yoksa Note 8 kullanan, sabah portakal suyu içmeden işe gidemeyen bir CEO değilseniz alınacak bir takı değil çünkü bence. 1500 lirayı cebime gösteririm o ittirir zaten telefonu yukarı.

Oynamayacağın cihazı neden alasın. 1500₺ ye git altın al. Senin kararın gerçi de çok farklı bir durumun var
Onu da dolaylı yoldan paraya çevirmiş oluyoruz benim harcamam lazım :D
PlayStation 4 al derim. God of War, Days Gone, The Last of Us Part II gibi oyunlar geliyor kaçırmak istemezsin.
Kaçırmak istemem evet ama birkaç yıl sonra GTA 6 çıktığında PS3 teki GTA online a yaptıkları gibi güncelleme getirmezlerse benim oyunu bilgisayara almam daha mantıklı olur. Yani demek istediğim konsol 2013 de çıktı ve şuana göre değerlendirirsek ömrü 3-4 yıldan az. Yazın 7000tl civarı bilgisayar toplayacağım. PS4 le ilgilenememekten korkuyorum. Oysa saat kolumdan düşürmediğim bişey. Sporla uğraşan birisi olarak özellikleri de hoşuma gitti (cepte telefon yokken müzik kontrol edebilme, mesaj-arama cevaplama, shealth vb.) Kısacası Gear S3 e daha yakınım. Dediklerinizi gözden geçireceğim.

Anlattığınız durumda S3 daha mantıklı. Yoksa Note 8 kullanan, sabah portakal suyu içmeden işe gidemeyen bir CEO değilseniz alınacak bir takı değil çünkü bence. 1500 lirayı cebime gösteririm o ittirir zaten telefonu yukarı.
Üstte yazdığım gibi telefonu cebinde tutamadığım veya çıkaramadığım zamanlar oluyor. Örnek: Kirazlı-Yenikapı metrosu :D Veya sporda cebimde telefon olamaması. Okulda ders esnasında ihtiyacım halinde kullanabilmem. Bir CEO değilim ancak kısayolları seven biraz üşengeç birisiyim :) Not: Sabahları portakal suyu içmeden evden çıkmam :D

Üstte yazdığım gibi telefonu cebinde tutamadığım veya çıkaramadığım zamanlar oluyor. Örnek: Kirazlı-Yenikapı metrosu :D Veya sporda cebimde telefon olamaması. Okulda ders esnasında ihtiyacım halinde kullanabilmem. Bir CEO değilim ancak kısayolları seven biraz üşengeç birisiyim :) Not: Sabahları portakal suyu içmeden evden çıkmam :D
Yine de telefon fiyatına saat almanın çok saçma olduğunu düşünüyorum. İlla saat alacağım diyorsanız S2 alın, ya da S2 muadili birşey alın. Bu saatler çıkana kadar kimsenin böyle bir ihtiyacı yoktu, bence bu cümlemi bir düşünün.

Senin gönlünde anlaşılan S3 Gear var, o halde bu soruyu niye sordun onu anlamadım. (y)
Bunu birinin yazacağını tahmin etmiştim :) Düz bir nedeni var. Farklı fikirler. Herkesin şunu veya bunu almak için değişik nedenleri oluyor. Fikir alışverişi olsun istedim (y) (ayrıca bu konuyu açtığımda ikisine de eşit uzaklıktaydım)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı