Geç kalmışlık hissi

Elliot.Alderson

Hectopat
herkese selam. Sizlere bir şey danışmak istiyorum, bu konu hakkında gerçekten yardımınıza ihtiyacım var.

Ben genel olarak hayatta her şeye karşı geç kalmış hissediyorum. Kendimi hiçbir konuda yeterli hissetmiyorum. Sanki hiçbir konu hakkında bilgim yokmuş gibi hissediyorum. Bu hissi bir türlü aşamıyorum. İnsanlarla iletişimim de çok iyi sayılmaz. Yani loser bir tip de değilim aslında, kendi halinde takılan biriyim. İnsanlara bir şeyler anlatmayı çok sevmiyorum. Bu durumumdan çok rahatsızım, sürekli moralimi bozuyor. bir şeyler yapmak istiyorum fakat nereden başlayacağımı bilmiyorum. kitap okumayı seviyordum ama uzun zamandır ne bir konu hakkında araştırma yapabiliyorum ne de kitap okuyabiliyorum. Galiba son zamanlarda biraz fazla içime kapandığımdan dolayı böyle oldu. yani böyle her konu hakkında fikir sahibi olan, araştıran birisi olmak istiyorum ama galiba şu anki psikolojik durumumdan ötürü yaptığım şeylere kendimi veremiyorum. Aklımda hep yukarıda bahsettiğim düşünceler olduğu için yeni öğrenmeye çalıştığım şeyler de aklımda kalmıyor. bu hafta tatilden döneceğim ve döndükten sonra bir psikologa gitmeyi düşünüyorum. Yine sizin de fikirlerinizi almak istedim. Böyle bir durumda olan var mı veya bu süreçlerden geçmiş olanlar? Nasıl kurtulabilirim bu durumdan?

Not: bu arada 23 yaşındayım ve mimarlık bölümünden bu sene mezun oldum. Henüz iş bulamadım, çalışmıyorum.

Rica ediyorum dalga geçmeden, samimiyetle cevap verin. Gerçekten yardıma ihtiyacım olduğu için konuyu açtım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı