Üniversiteye başlayacakken her şeye geç kalmışlık hissi oluşuyor

Teknofatik

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, lise son sınıfı bitireceğim ve zaman ne ara aktı bilemedim daha eylülün 2. haftasıydı şimdi ilk dönem bitiyor, ve ben seneye farklı bir ülkeye geçeceğim ama bazı şeylere geç kalmış hissediyorum. Mesela hiç sevgilim olmadı, hiç kafa dengi komik arkadaşlarsan oluşan bir ortamım veya öyle bir arkadaşım olmadı. Pek fazla aktivite de yapmışlığım yok ve ben hayata geç kalmış hissediyorum çünkü genelde hayatım ev-okul okul-ev şeklinde. Çevremde kafa dengi arkadaşım yok (belki bunun sebebi okuduğum okulda veya çevrede çok fazla keko insan olmasıdır) ama nasıl sosyalleşilir, nasıl konuşulur, gibi sorular çok geliyor aklıma, durum böyle.

Merhaba, lise son sınıfı bitireceğim ve zaman ne ara aktı bilemedim daha eylül'ün 2. haftasıydı şimdi ilk dönem bitiyor, ve ben seneye farklı bir ülkeye geçeceğim ama bazı şeylere geç kalmış hissediyorum. Mesela hiç sevgilim olmadı, hiç kafa dengi komik arkadaşlarsan oluşan bir ortamım veya öyle bir arkadaşım olmadı. Pek fazla aktivite de yapmışlığım yok ve ben hayata geç kalmış hissediyorum çünkü genelde hayatım ev-okul okul-ev şeklinde. Çevremde kafa dengi arkadaşım yok (belki bunun sebebi okuduğum okulda veya çevrede çok fazla keko insan olmasıdır) ama nasıl sosyalleşilir, nasıl konuşulur, gibi sorular çok geliyor aklıma, durum böyle.

Çözümü bulabilirsen söyle benim hayat da iş-ev şeklinde gidip geliyor arkadaşım yok sevgilim falan da olmadı hiç sosyalleşmeyi konuşmayı da bilmem pek.

Merhaba, lise son sınıfı bitireceğim ve zaman ne ara aktı bilemedim daha eylülün 2. haftasıydı şimdi ilk dönem bitiyor, ve ben seneye farklı bir ülkeye geçeceğim ama bazı şeylere geç kalmış hissediyorum. Mesela hiç sevgilim olmadı, hiç kafa dengi komik arkadaşlarsan oluşan bir ortamım veya öyle bir arkadaşım olmadı. Pek fazla aktivite de yapmışlığım yok ve ben hayata geç kalmış hissediyorum çünkü genelde hayatım ev-okul okul-ev şeklinde. Çevremde kafa dengi arkadaşım yok (belki bunun sebebi okuduğum okulda veya çevrede çok fazla keko insan olmasıdır) ama nasıl sosyalleşilir, nasıl konuşulur, gibi sorular çok geliyor aklıma, durum böyle.

Dostum okulda ortamcı çocuklarla arkadaş ol yavaş yavaş alışırsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı