Gece bilgisayarı açık bırakmak zararlı mı?

gorko

Hectopat
Daha fazla  
Gece bilgisayarı açık bırakacağım Roblox'ta AFK kalmam gerekiyor. Açık bırakırsam sorun olur mu? Fakat çok ses çıkarmasını istemiyorum nasıl yapabilirim?
Ve ayrıca ekranın kapalı olması gerekiyor.
Isınma konusunda sıkıntı yok.

Gece bilgisayarı açık bırakacağım Roblox'ta AFK kalmam gerekiyor. Açık bırakırsam sorun olur mu? Fakat çok ses çıkarmasını istemiyorum nasıl yapabilirim?
Faturana fazla yansıyabilir eğer psu watt'ı yüksek ise. Telefondan afk bırakman daha sağlıklı olmaz mı? Zaten bildiğim roblox'da Anti AFK var

Doğrudur fakat eski bir sistemde 60 FPS vermek için bile 99% GPU kullanabilir oyun. Ayrıca bilginize FPS limitini kaldıran uygulama kurabiliyorsunuz.. Şahsen ben 165 FPS oynadım oyunu. Üçünü parti bir yazılımla oyunun FPS'ini 1'e sabitlemek en mantıklı çözüm.
Evet hocam FPS unlocker mevcut fakat FPS oyunlarına çok büyük fark yaratibilir ama chill oyunlarda çok fark olmaz gibime geliyor bana.

Faturana fazla yansıyabilir eğer PSU Watt'ı yüksek ise. Telefondan AFK bırakman daha sağlıklı olmaz mı? Zaten bildiğim Roblox'da anti AFK var.

Telefondan AFK bırakırsam atmazmı oyundan.

Faturana fazla yansıyabilir eğer PSU Watt'ı yüksek ise. Telefondan AFK bırakman daha sağlıklı olmaz mı? Zaten bildiğim Roblox'da anti AFK var.

Ve ayrıca 600watt ya da 650 olması lazım ne kadar yansır ortalama?

Roblox içerisinde AFK bıraktığınız zaman 15 dakika sonra timeout (zaman aşımı) yersiniz. Yani baştan elenirsiniz, AFK bırakamazsınız. Fakat diyelim ki tuşa birşey yapıştırdınız, yada bir şekilde bilgisayar oynuyor, o zaman bir sorun olmaz. Sadece bu durumu tekrarlamasanız daha iyi olabilir; çünkü aralıksız çalışma hem faturaya yansır, hem de parçalarınızı zamanla zedeleyebilir. Her iki türlü de üzülebilirsiniz. Ama şimdilik tek sorun oyundan atması gibi gözüküyor. Ses konusu da daha çok bilgisayara binen yük ile ilgili. İsterseniz ayarlardan (bios ayarlarından) kısabilirsiniz.

Roblox içerisinde AFK bıraktığınız zaman 15 dakika sonra timeout (zaman aşımı) yersiniz. Yani baştan elenirsiniz, AFK bırakamazsınız. Fakat diyelim ki tuşa bir şey yapıştırdınız, ya da bir şekilde bilgisayar oynuyor, o zaman bir sorun olmaz. Sadece bu durumu tekrarlamasanız daha iyi olabilir; çünkü aralıksız çalışma hem faturaya yansır, hem de parçalarınızı zamanla zedeleyebilir. Her iki türlü de üzülebilirsiniz. Ama şimdilik tek sorun oyundan atması.

Dostum tuşa hiçbir sorun olmaz faturaya ne kadar yansır pekala?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı