Gece gördüğüm çocuk görüntüsü

Daha önce benim de başıma şöyle bir olay geldi:
Gece saat 02.00 civarıydı, uyuyamamıştım. Boş boş yatakta yatıyordum. Sonra tam uyuyacak gibi olunca aklıma izlediğim korku filmleri geldi. Tek olmam ve heryerin karanlık olması ile baya bir korkmuştum. Yatarken sabit bir şekilde sağ tarafıma bakıyordum sol tarafa bakmaya korkuyordum. Tam da o sırada telefonum çaldı. Bir anda yataktan fırladım ve kim arıyor diye masanın üzerinde duran telefonuma baktım. Arayan gizli nuramaydı. Sonra korkudan telefonu kökten kapattım ve yatakta sabaha kadar bildiğim bütün sureleri okudum.

Bu konudan öğrenebileceğim bilgiler benim de işime yarar o yüzden yazıyorum. Amacım dalga geçmek falan değil gerçekten başıma geldi.

Gece saat 02.00 civarıydı, uyuyamamıştım. Boş boş yatakta yatıyordum. Sonra tam uyuyacak gibi olunca aklıma izlediğim korku filmleri geldi. Tek olmam ve heryerin karanlık olması ile baya bir korkmuştum. Yatarken sabit bir şekilde sağ tarafıma bakıyordum sol tarafa bakmaya korkuyordum. Tam da o sırada telefonum çaldı. Bir anda yataktan fırladım ve kim arıyor diye masanın üzerinde duran telefonuma baktım. Arayan gizli nuramaydı. Sonra korkudan telefonu kökten kapattım ve yatakta sabaha kadar bildiğim bütün sureleri okudum.

Bu konudan öğrenebileceğim bilgiler benim de işime yarar o yüzden yazıyorum. Amacım dalga geçmek falan değil gerçekten başıma geldi.
Burası The Ring koktu :D O zaman geçmiş olsun diyelim kalp krizi geçirirdim öyle bir olay başıma gelseydi.

Bu konudan öğrenebileceğim bilgiler benim de işime yarar, o yüzden yazıyorum. Amacım dalga geçmek falan değil, gerçekten başıma geldi.
O durumlarda ışıkları aç, televizyonu aç. Sosyal medyaya bak. Birisiyle konuş.

Takıntılıyım. Bakalım bu gece ne yapacağım? Böyle şeylerden çok korkuyorum.

Son düzenleme:
O durumlarda ışıkları aç, televizyonu aç. Sosyal medyaya bak. Birisiyle konuş.
Telefonda arayan kişinin gizli numara olduğunu gördükten sonra küçük çocukların öcülerden saklanmak için yorganın altına saklanması ile aynı eylemi gerçekleştirdim ve
yatakta sabaha kadar bildiğim bütün sureleri okudum.

Bu olayın üzerinden uzun bir süre geçti bayadır da öyle bir şey olmuyor.

Bunlar yine iyi. Köyde cin görmüştüm ben hala unutamıyorum. Sonra memleketten dönünce evde benim oda en dip tarafta yani eve giriş kapısına gitmek için 10 metre kadar yürüyorsun arada koridor ve 1 oda var. Bilgisayar başındaydım birden elektrikler kesildi zifiri karanlık. Aklım başından uçtu evin çıkış kapısını bulamadım balkondan sokağa atlamıştım film sahnesi gibiydi. Tüm mahallenin elektriği gitmiş Allah'tan mahallede 1-2 insan vardı kalp krizi geçiriyordum az daha. Yattığınız yerleri kontrol edin yemeğinizi yatakta yemeyin gece sıcak su dökmeyin. Bir takım sıkıntılar olabiliyor.

Karabasan zaten galiba hayal ürünü böyle sıkıntılar bu şekilde halisülasyonlara sebep oluyor. Ya da durduk yere de olabilir. Örnek vereyim benim arkadaş küçükken Ramazan gecesi yatmış ve uyu,muş. Sonrasında arkadaşı bir kaç kara giysili asker gibi kişiler bunu zorla dışarıya çıkmış. 5 kat arkadaş küçükken inmiş. Ondan sonra apartman dışına çıkmış gözlerini kapatıp açınca dışarıda olduğunu fark etmiş tabi Ramazan olunca da babası da hemen bulmuş onu. Benim diğer arkadaşda gine aynı şekilde zorla bir güç onu balkona çıkartmış. Tam kendisini aşağı atacakken abisi tutmuş. Tabii o da onun tam bilincinde değilmiş. En iyisi felak nas oku öyle yat. Ben de rüyadan,karanlıktan çok korkardım. Ama dediğimi yaptıktan sonra korkularım azaldı.
Karabasan olsa çoktan üstüne oturmuştu :)
(Karabasan vb şeylere inanmayın öyle birşey yok.)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı