Gece kekoların arasına daldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
Akşam eve gelirken, park yolundan gideyim dedim. 15 tane keko vardı, tip tip bakıyorlardı.

Gıcık oldum kekolara park'tan 5 dakika sonra bir daha geçtim, bu sefer hepsi bana bakıyorlardı.

Gözüm karadır biraz, muhtemelende yanlarında bıçak taşıyorlar. Yaptığım saçma birşey ama.

Tek tek kavga edemeyen, zavallı korkak mahlukatlar bunlar.

Eskiden ne güzeldi. Dayak yersek yediğimiz dayağı kabullenir otururduk oturduğumuz yerde. Döversekte bir süre sonra vicdan yapıp dövdüğümüz insanla barışır can ciğer kardeş olurduk. Şimdi dayak yiyen 5 -10 kişi toplayıp geliyor. Sonra diğeri 20-30 kişi toplayıp geliyor. Derken gençlerden biri bıçaklanıp ölüyor. Bok yoluna gitmek bu olsa gerek.

Adidas markasının sponsorları. Tabi çakma giyiyorlar.

Eskiden ne güzeldi. Dayak yersek yediğimiz dayağı kabullenir otururduk oturduğumuz yerde. Döversekte bir süre sonra vicdan yapıp dövdüğümüz insanla barışır can ciğer kardeş olurduk. Şimdi dayak yiyen 5 -10 kişi toplayıp geliyor. Sonra diğeri 20-30 kişi toplayıp geliyor. Derken gençlerden biri bıçaklanıp ölüyor. Bok yoluna gitmek bu olsa gerek.

Oda biraz geçmişte kaldı gibi bana göre genlede şöyle oluyor iki grup toplanıyor 20şer kişi konu genelde kız meselesi (19 kişinin kızla alakası yok) yada bana yanmı baktın muhabbeti oluyor ve gergin birkaç ortamdan sonra el sıkışıp dağılınıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı