Gece kekoların arasına daldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kekolar Nixe, Abibas ayakkabıları ilede ünlü olurlar.

Kekolar Dünyanın her yerinde mevcut maalesef, Rus kekolarıda çok tehlikeli bir ırk.

''Keko'' aynı zamanda Ağabey, Baba da demek oluyor @Neşeli Enginar bey. Düşünsenize, sevmediğiniz, nefret ettiğiniz, dışladığınız insanlara Ağabey, Baba diyorsunuz :D Bu, tabi cahillikten başka bir şey değil, gale almamak gerek, ki alınmıyor zaten.
Vakti zamanında Atatürk ve arkadaşları tarafından Türk olmayanları Türkleştirmek, Türklüğü sevdirmek- kaynaştırmak için; Cumhuriyet kurulduktan sonra Doğu ve Güney doğu bölgelerine göçmenler yerleştirilmiş ve bu göçmenler Türkçülüğü insanlara sevdirmek yerine dibine kadar ırkçılık yapıp insanlara nefret aşılamışlardı ki halen de en çok ırkçılığı yapanlar o beleşten ülkeye yerleşmiş bazı göçmenler yapıyor.
Basit- ucuz işler bunlar :sıkıldım:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşte bunlar hep Çernobil'in eseri...

Çernobil Faciasını olaya katıp bu tarz şeyler demek inanın ki kötü bir şey. Bu olay özellikle Karadeniz bölgesinde çok insanın canını yaktı, çok insan annesini, babasını, kardeşini kaybetti. Bu bir tepki değildir, sadece yaptığınız bir yanlışı dile getiriyorum. Şunu bilmeliyiz ki acının mizahı asla olmaz, olmamalı. Bu yanlışa Zaytung da düşmüştü. Habere bir göz atın, anlarsınız demek istediğimi.

Vira'dan Çernobil üzerinden 'mizah' üreten Zaytung'a: Vicdanınız o çayı içen bakan kadar

''Keko'' aynı zamanda Ağabey, Baba da demek oluyor @Neşeli Enginar bey. Düşünsenize, sevmediğiniz, nefret ettiğiniz, dışladığınız insanlara Ağabey, Baba diyorsunuz :D Bu, tabi cahillikten başka bir şey değil, gale almamak gerek, ki alınmıyor zaten.
Vakti zamanında Atatürk ve arkadaşları tarafından Türk olmayanları Türkleştirmek, Türklüğü sevdirmek- kaynaştırmak için; Cumhuriyet kurulduktan sonra Doğu ve Güney doğu bölgelerine göçmenler yerleştirilmiş ve bu göçmenler Türkçülüğü insanlara sevdirmek yerine dibine kadar ırkçılık yapıp insanlara nefret aşılamışlardı ki halen de en çok ırkçılığı yapanlar o beleşten ülkeye yerleşmiş bazı göçmenler yapıyor.
Basit- ucuz işler bunlar :sıkıldım:

Atatürk'ü eleştirmek ve yargılamak kimsenin haddine değildir.

O olmasaydı, bugün o uyduruk sömürge arap devletlerinden bir farkımız kalmazdı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı