wherwismymnd
Centipat
İyi akşamlar, telefondan kurduğum alarm bazen çalmıyor veya alarma uyanamıyorum. Uyanmak için daha etkili bir yöntem kullanan var mı?
Yok hocam alarm çalınca uyanmıyorum gözlerimi bi açsam ayağa kalkacağım da uyanmıyorum sorun orada. Alarm sesini değiştirmeyi denemedim onu deneyeceğim teşekkürler.Seni en rahatsız eden sesi alarm sesi olarak kaydet ve telefonu biraz uzağına koy, telefon sesi bir zaman sonra uyandırmaya başlar seni illaki. Uyandığın zaman da telefonu kapatmak için ayağa kalkman gerekeceği için daha da yatmazsın geri herhalde diye tahmin ediyorum
Hocam bunu deneyin alarm sesi olarak ciddi bir fark yaratacaktır eminimYok hocam alarm çalınca uyanmıyorum gözlerimi bi açsam ayağa kalkacağım da uyanmıyorum sorun orada. Alarm sesini değiştirmeyi denemedim onu deneyeceğim teşekkürler.
Hocam bunu deneyin alarm sesi olarak ciddi bir fark yaratacaktır eminim![]()
Mehter marşı sesi kur alarma.İyi akşamlar, telefondan kurduğum alarm bazen çalmıyor veya alarma uyanamıyorum. Uyanmak için daha etkili bir yöntem kullanan var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.