Gece olağanüstü varlık görüleceğini düşünmek ve korkmak

1- Çok iyi bir yöntem dindar biri için. Namaz cidden çok ferahlatıyor. 2- Adam ateist ise bence bir denesin belki Müslüman olur. Şaka bir yana cidden ateistsen bile bence bir dene en azından için çok rahatlıyor.

Hocam neden size zarar versinler ki? 16 yaşında insansınız, dua edin yatın. Odanızda Kur'an'ı Kerim bulundurun.

Ayrıca onlar başka bir boyutta kalp gözün açılmadan göremezsin. Seninki hayali gerçek sanmak veya vehim vs olabilir.

Neden böyle oluyor peki? Eger cinlerden falan korkuyorsan bastan söyleyeyim wattpadde yazilan cinli hikayelerin hepsi uydurmaca. Ben incir agacina isemek gibi cilginliklar da yaptim fakat hiçbir şey olmadi. Cozum onerisi olarak da muzik dinlemeni öneririm.

Bende çok korkular yaşadım.Seninki şeytanın korkutmalarından başka birşey değil.Sayısız Eüzü besmele çek korku anında şeytan kaçar için rahatlar tek kalmaya gücün yetmez daha çok korkarsın bence tek kalma.

Güvendiğiniz birisiyle aynı odada uyumayı deneyin. Ateşe neden közle gidiyorsunuz ki? Yani hem uyku terörü geçiriyorum diyip hem ıssız bir yerde tek kalıp buda yetmezmiş gibi balık tutmaya gece gidiyorsunuz. Hocam afedersiniz ama siz bunları yaptığınız sürece maalesef biz ne desek de yararı olmaz.

Onlarla ilgili hiçbir şeye bulaşmayın. Uzak durun onlarla ilgili her şeyden tavsiyem.

Bana da oluyordu. Daha çok ayak sesleri duyup birinin beni izlediğini düşünüyordum. Şimdi ise geceleri bir boynuma dokunma hissi geliyor ama hoşuma gidiyor. Tek yapacağın dua edip ışıklar açık uyumak.

Ben de beni cinlerin kaçırmasını isterdim, belki üçlü falan yapardık.
Üçlü olsun güçlü olsun.

Neyse benim böyle din temalı metafizik saçmalıklarına karşı inancım yok ama senin durumundaki biri ne yapar bilmiyorum.
En azından klasik müzik dinlemeye çalış yatmadan önce ve korkunun üzerine git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…