Gece uykudan kalkmak

Bumm be

Picopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar ben genelde akşam yatıktan sonra gece tekrardan kalkmazdım ama şu 1 hafta veya 2 hafta arasında geceleri çok kalkıyorum ve kolay kolay tekrardan uyanmıyorum dün gece saat 00.10 da uyudum saat 5.30 gibi kalktım ve tekrardan uyuyamadım sizce bunun nedeni ne?

Bana da bu aralar olan bir şey. Sebebini ben de bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• 3c9fd339-41e1-4467-b51e-bfaad55df125-m-thumb.jpg
    3c9fd339-41e1-4467-b51e-bfaad55df125-m-thumb.jpg
    9,5 KB · Görüntüleme: 55
Dostum ciddi bir cevap arıyorsan şöyle bir şey söyleyeyim.
Malum pandemi, karantina vs. yüzünden insanların birçoğu dışarıya çok az çıkıyor ve çok hareketsiz kalıyor. Egzersiz vs yapmıyorsan ve günün birçoğunu oturarak geçiriyorsan vücudun yorulmadığından eskiden uyuduğun kadar uyuyamaman ve geceleri uyanmak gayet normal.
Sana tavsiyem gün içinde az da olsa egzersiz vs. yapman.

Dostum ciddi bir cevap arıyorsan şöyle bir şey söyleyeyim.
Malum pandemi, karantina vs. yüzünden insanların birçoğu dışarıya çok az çıkıyor ve çok hareketsiz kalıyor. Egzersiz vs yapmıyorsan ve günün birçoğunu oturarak geçiriyorsan vücudun yorulmadığından eskiden uyuduğun kadar uyuyamaman ve geceleri uyanmak gayet normal.
Sana tavsiyem gün içinde az da olsa egzersiz vs. yapman.

Yok hocam her gün en az 1 30 saat yürüş yaparım ve boy uzaten egzersizler yapmaya başaladım işallah düzeltir.
Evini cinler basmış (!).

Ben cinlerin olduğuna inanmıyorum ama yorumun için teşekkürler.

Yok hocam her gün en az 1 30 saat yürüş yaparım ve boy uzaten egzersizler yapmaya başaladım işallah düzeltir.

Ben cinlerin olduğuna inanmıyorum ama yorumun için teşekkürler.
Boy uzatan egzersiz diye bir şey yoktur.DNA'a ne işlenmişse o,değiştiremezsin.
Cinlere inanmayan arkadaşa şu fotoğrafı atıyorum.

Dosya Ekleri

• images (13).jpeg
    images (13).jpeg
    30,9 KB · Görüntüleme: 50
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı