Stack Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.744 Çözümler 10 Yer İstanbul 9 Haziran 2022 #31 Showdown King dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aç moruk aç geceyi sabaha kat. Genişletmek için tıkla... Zamanında ne dinlerdik Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Showdown King dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aç moruk aç geceyi sabaha kat. Genişletmek için tıkla... Zamanında ne dinlerdik Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
PeluşPenguen Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.481 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Артём Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #32 Bence, gündüz çalışmak için uygun, geceleri hiçbir şeye konsantre olamıyorum. Geceleri tam dinlenmek ya da keyfi takılmak için.
Bence, gündüz çalışmak için uygun, geceleri hiçbir şeye konsantre olamıyorum. Geceleri tam dinlenmek ya da keyfi takılmak için.
bitSTEAM Picopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #33 Gece derim yazları bir ayrı güzel
Zbyrtmr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2018 Mesajlar 2.555 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 5600X 16GB 3200MHZ RAM 500GB M.2 SSD MSİ B550M-A PRO Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #34 B 52 Stratofortress dedi: Gececiyim, sessiz sakin. Ayrıca, ne zaman görsem diyeceğim ama sanırım bugüne nasipmiş; emoji kullanırken biraz nefes almanız gerektiğini düşünüyorum, zira bana göre çok fazla emoji kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Bence @R.B.D hocamız emojileri gayet yerinde kullanıyor . Saygılar @R.B.D hocam Yanlış anlaşılmak istemem. Amacım @R.B.D hocamla dalga geçmek değil. Kendisini severim çok pozitif ve samimi biri Son düzenleme: 9 Haziran 2022
B 52 Stratofortress dedi: Gececiyim, sessiz sakin. Ayrıca, ne zaman görsem diyeceğim ama sanırım bugüne nasipmiş; emoji kullanırken biraz nefes almanız gerektiğini düşünüyorum, zira bana göre çok fazla emoji kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Bence @R.B.D hocamız emojileri gayet yerinde kullanıyor . Saygılar @R.B.D hocam Yanlış anlaşılmak istemem. Amacım @R.B.D hocamla dalga geçmek değil. Kendisini severim çok pozitif ve samimi biri
3 319361 Kilopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.411 Çözümler 22 9 Haziran 2022 #35 İkisini de severim ama favori vaktim güneşin doğumuyla gelen sabahın ilk ışıkları.
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.798 Çözümler 42 9 Haziran 2022 #36 Zbyrtmr dedi: Bence @R.B.D hocamız emojileri gayet yerinde kullanıyor . Saygılar @R.B.D hocam Yanlış anlaşılmak istemem. Amacım @R.B.D hocamla dalga geçmek değil. Kendisini severim çok pozitif ve samimi biri Genişletmek için tıkla... Değerli hocam, Kalemim kimine ağır gelmektedir. Size hoşnut verici gelmesi beni şükran duygusuna sürüklemiştir. Sizlere sevgilerimi yolluyorum. Hayırlı geceler.
Zbyrtmr dedi: Bence @R.B.D hocamız emojileri gayet yerinde kullanıyor . Saygılar @R.B.D hocam Yanlış anlaşılmak istemem. Amacım @R.B.D hocamla dalga geçmek değil. Kendisini severim çok pozitif ve samimi biri Genişletmek için tıkla... Değerli hocam, Kalemim kimine ağır gelmektedir. Size hoşnut verici gelmesi beni şükran duygusuna sürüklemiştir. Sizlere sevgilerimi yolluyorum. Hayırlı geceler.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.721 Makaleler 2 Çözümler 14 9 Haziran 2022 #37 Ben Gündüz'u severim. Geceyi sevmem. Karanlık, ıssız, sessiz vs.
Zbyrtmr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2018 Mesajlar 2.555 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 5600X 16GB 3200MHZ RAM 500GB M.2 SSD MSİ B550M-A PRO Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #38 R.B.D dedi: Değerli hocam, Kalemim kimine ağır gelmektedir. Size hoşnut verici gelmesi beni şükran duygusuna sürüklemiştir. Sizlere sevgilerimi yolluyorum. Hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla... Sevgiler, saygılar hocam. Hayırlı geceler
R.B.D dedi: Değerli hocam, Kalemim kimine ağır gelmektedir. Size hoşnut verici gelmesi beni şükran duygusuna sürüklemiştir. Sizlere sevgilerimi yolluyorum. Hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla... Sevgiler, saygılar hocam. Hayırlı geceler
Nightexe Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2022 #39 Geceleri 22.00'dan sonra,sabahları da 04.00-07.00 arası aşşırı güzel.
ArdaFRKN Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 2.064 Makaleler 7 Çözümler 16 10 Haziran 2022 #40 Gece 03:00'de büyü yapıyorum. Gece daha iyi hocam.