Geceleri içimde kötü bir his oluyor

userTsnus

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 15 yaşındayım. Okulu açıktan okuyorum ve fiziksel bir aktivitem yok. Kışın gelmesiyle ile de iyice kaçtı. Çünkü çok soğuk bütün gün evdeyim. Yaklaşık 1-2 haftadır antidepresan kullanıyorum. Dün 50Mg'a çıkardık. Sorun şu ki son 4-5 gündür 5-6 olup kafayı koyana kadar yatamıyorum. Kafada uyku problemini çözemiyorum. Uyumak istesem de olmuyor. Ayrıca içimde kötü bir his var. Daha önce de böyle olunca ilk kez panikatak olmuştum. Bir daha olmasından korkuyorum. Çok üşeniyorum. Bu hayatı nasıl düzene sokarım?

Hapları bırak. Kafaya takmamaya çalış. Yoksa düzene girmez hayatın. İradeni kullan. Depresif takılmak işin kolay kısmı.
merhaba nöbet mi panik atak mi bilmiyorum ama geçirdim 1 saat önce falan şuan iyi gibiyim bilmiyorum uykusuzluk yetmez gibi şimdi de bu çıktı 2 oldu bu yarın ilk is hastaneye gidicez randevumuz yok umarım alırlar böyle gitmiyor irademi soğukda kullanamıyorum Yaz olsaydı herşey daha basit olurdu + kafana takmamaya çalış demekle olmuyor hocam yılların getirdiği duygular falan

Okula dön. Bende liseyi açıktan okudum. O yaşlarda oyun oynarım canım sıkılmaz diye düşünüyorsun ama sonu kötü oluyor.
okula dönemem oyun da oynamam oynadığım oyun günlük Max 1-2 saat oda mobil ben geçen sene gitmedim kaldım bu senede kalırım gibi ve okul çevredeki en kötü okul ipini koparan orda yani bu öneriniz için teşekkürler ama ise yaramaz

Merhaba arkadaşlar 15 yaşındayım. Okulu açıktan okuyorum ve fiziksel bir aktivitem yok. Kışın gelmesiyle ile de iyice kaçtı. Çünkü çok soğuk bütün gün evdeyim. Yaklaşık 1-2 haftadır antidepresan kullanıyorum. Dün 50Mg'a çıkardık. Sorun şu ki son 4-5 gündür 5-6 olup kafayı koyana kadar yatamıyorum. Kafada uyku problemini çözemiyorum. Uyumak istesem de olmuyor. Ayrıca içimde kötü bir his var. Daha önce de böyle olunca ilk kez panikatak olmuştum. Bir daha olmasından korkuyorum. Çok üşeniyorum. Bu hayatı nasıl düzene sokarım?

Instagram falan bir şey var mı kanka konuşuruz tanışırız ihtiyacın varsa bir şeye ben buradayım

15 yaşında daha 2-3 sene öncesini bile hatırlamazken bu kadar dibe batmak normal değil tabii ki, ben olsam nakil aldırırdım, dershaneye falan git. Soğuk diyorsun da bu soğuk herkese işliyor tek sana değil. Soğuk olmasıyla içinde bulunduğun anormal depresyon bağdaşlaştıramadım. Sosyal aktiviten hiç yok belli ki, futbol oyna kapalı sahalarda. Satranca falan git böyle olmaz. 15'de böyleyse 20'li yaşlarda düşünemiyorum. Arkadaş çevren yok belli ki, bu durumu düzeltmeye çalış.

Selam, ilaçları bırakma hocam min 6 ay kullanın. En fazla 8 ay civarı duruma göre. Şunu çok net söyleyebilirim, günde yarım saat yürü antidepresan etkisi yapıyor. Denedim yıllarca. İnsan doğası gereği mevsimlerden etkilenir. Ağaç gibi düşünün, yeşerme, yaprak dökme. Hiç kimse yataktan çıkma istemiyor. Bu mevsim böyle. Odada bir lamba altında oturduğunuzu, bir de gece lambasıyla oturduğunuzu farzedin. Kış böyledir. Bir de el yapımı yoğurt ve turşu yiyin. Bağırsak floranız bozulduysa ondan da yapar bu durum.

Artı -1 Eksi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı