Çözüldü Geceleri uyanık olup öğlen vakti uyanmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Efe Kanca ÖZKAN

Hectopat
Yer
Balıkesir
Daha fazla  
Evet arkadaşlar merhaba yaklaşık 2 aydır gece yaşıyorum ama bu durumdan hiç memnun değilim. Gece yaşamayı sevmiyorum mesela daha 15 dakika önce kalktım ve yarın öğlen 12-13 gibi geri uyuyacağım. Geceleri yatıyorum uykum gelmiyor. Sizce düzeltmek için ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aynı sorunu yaşıyordum. Psikoloji hocamın tavsiyesi ile 1 gün boyunca uyumadım. Ertesi gün saat 10 gibi yattım. Hayvan gibi uyudum o 1 günlük uykusuzluk yüzünden. Sabah kalktığımda 7-8 gibiydi. Bu noktada çözüldü hocam uyku sorunum.

1 Gün veya daha kısa bir süre hiç uyumayın öğlende uyumayın sonra gece 11-12 gibi yatın sabah 8 9 kaçta kalkarsanız artık.

Kardeşim tedavin belli. İnsan vucuduna 6 saat uyku yeterli. Azı ve fazlası zarar. Sen 1'de yatıcaksan sabah güneş doğmadan kalkacaksın. Bunu ilk gün yaptığında ertesi su gibi yatarsın.

1 Gün uykusuzluğa dayan, gece 22, 23 gibi uyursun. Sabah 7, 8 gibi dinç şekilde uyanırsın.

Aynı sorunu yaşıyordum. Psikoloji hocamın tavsiyesi ile 1 gün boyunca uyumadım. Ertesi gün saat 10 gibi yattım. Hayvan gibi uyudum o 1 günlük uykusuzluk yüzünden. Sabah kalktığımda 7-8 gibiydi. Bu noktada çözüldü hocam uyku sorunum.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…