Geçen yılın TYT sorularından kaç net yapmak normal?

equban56

Zeptopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar, ben 11. sınıf öğrencisiyim. Direk başındayım olalı bir hafta oldu. Ve bugün kafama esti keyfi TYT türkce 2025 çözeyim dedim. 46 dakikada çözdüm 30 D 10 y yaptım. Tabii dış etkenlerde biraz etkili oldu.(dışarıdan çocuklar böğürüyordu mesela)
E tabii biraz da odak problemi var, her neyse öğrenmek istediğim şey sizce şu anki seviyeme bakarsak sizce bu istatistikler iyi midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 2025 YKS'ye girip mezuna kalan biri olarak başta şunu söylemeliyimki sayısalcıda olsan sözelcide olsan Türkçeyide sosyalide matematiğide feni de ayrım yapmaksınız çalışman lazım. Ben matematiğime güvendim 90-100'lere çıkıyordum 60 küsurlü bir şey geldi. Sırtımı matematiğe dayamıştım ve umduğum gibi olmamıştı. Eğer biraz sosyal ve Türkçe çalışsaydım belki 80+ yapabilirdim. Bunu niye anlatıyon hacı dersen şunu anlatmaya çalışıyorum tek dersten kendini değerlendirmek doğru olmaz. Yine de 30 doğru güzel bir sayı şimdiden çalışmanda çok güzel kendini sıkmadan her gün çalışman seni diğerlerinin önüne atar.

11.sınıf içinde en güzel tavsiyem şudur ki sınıf ortamına kendini kaptırma. Benim hatam oydu mesela. Başlarda ciddi çalışıyordum sonra baktım kimse takmıyor, haliyle benimde zaman geçtikçe ciddiyetim düştü. Eğer kafanda soru falan varsa bana sorabilirsin seveseve yardımcı olurum. Başarılar dilerim.

Hocam 30 doğru iyi gerçekten. Yanlışlarınızı eleyip, sürenizi de azaltırsınız. Deneme çözüyor musunuz düzenli olarak?
Vallahi işte yeni yeni baslicam önümüzdeki haftaya doğru, hiç deneme çözmedim. Sadece bu yaz tyt mat ve Türkçeyi bitirdim o kadar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı