Geçmeyen dil mantarı

Canım arkadaşım mantarların adapte olma yetenekleri çok güçlüdür. Eğer bir ilaç kullanıyorsanız mantar efekti tamamen bittikten sonra bence ilaçları 1 hafta daha kullan. Böyle kendi sağlığını tehlikeye atacak şeyler yapma. Cildiyeye git yaptığın her şeyi düzgünce anlat. Yeni verilen reçeteyi de sakın ama sakın dakikasını bile aksatma.

Candida diyeti boş iş dostum. Hiçbir resmi kaynak yok bu diyetlerle alakalı.

Kendinize fazla yüklenmeyin aksi takdirde deri gerileceği için çatlaklar oluşabilir.
Ağır sporlar yapmama gerek var mi daha önce diyet yaptığım zamanlar da evde Leslie falan yapıyordum yürüyüş vs

İfadeler: T21
Ağır sporlar yapmama gerek var mi daha önce diyet yaptığım zamanlar da evde Leslie falan yapıyordum yürüyüş vs
Sabah aç karnına yapacağın yarım saatlik yürüyüş bile kilo vermene vesile olur, yürüyüşten önce herhangi bir bölgeni çalışmanı öneririm.
Atıyorum işte karın ve belinde yağ var, o bölge için gerekli egzersizleri yap sonra da yarım saat yürü aç karnına, yağ yakarsın. ( Sabah aç karnına olmasına vurgu yapıyorum. )
Spor salonu düşünüyorsan ona göre de bir şeyler yazarım ancak ilk önce amacını belirlemelisin.

Dostlar, su içiminiz nasıl? Belki burada hata yapıyoruzdur. Günde tahmini ne kadar su içiyorsunuz?

Ben başlıyorum. Benim bazen günde bir bardak bile su içmediğim günler oluyordu. Yani genel bir yorumlama yaparsak, bir haftalık su tüketimim en fazla 1 litredir... Şaka değil.

Şimdi onun üstesinden gelmeye çalışıyorum. Günlük 1,5L ile başladım, hedef 3 litre.

Maalesef halan devam ediyo saçlarıma kadar sıçradı belirli yerler de açılma oldu doktor mantar olduğunu söyledi suan funit 100 mg kullanıyorum bi geçer gbi oluyor Ama geçmiyor Allah yardımcımız olsun bas düşmanı da şeker onu bırakırsak tamamen kurtulacağımızı düşünüyorum bide bağışıklık sağlam olmasi lazım nasıl olcaksaaa

İmkanınız varsa, hakiki doğal sirke alın deneyin. Market sirkeleri olmasın. Ayrıca hakiki bal ile destek olabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…