Geçmeyen dil mantarı

Peki vitamin değerlerinize baktırdınız mı ? özellikle b12 . Benim midemde de sıkıntım yoktu ama endoskopide reflü teşhisi kondu. Evet mikostatini ilk kullandığımda benimde geçer gibi oldu sonrası fayda etmedi. Candida mantarı diye bir olay belki sizde o olabilir google'dan bir bakın derim. Bademciğiniz yoksa geniz etiniz olabilir çünkü siz farkında değilsiniz ama geniziniz akıyor olabilir. Bende o vardı mesela akıyordu sürekli ben farkında değildim ama doktor söyleyince dikkat ettim aktığını hissettim özellikle gece yatarken, o işte boğazımı ağrıtıyordu. Aslında pek korkulacak bir şey değil özellikle bende kanserden korkmuştum ama dilde kanser belirtisi tümör gibi kocaman bir şeymiş doktor resmini göstermişti. Bir diğer ihtimal de dil altındaki tükürük bezleriniz tıkanmış olabilir. Onu zaten doktor parmağını bastırarak anlayabiliyor.

vitamin degerlerime yakin donemde baktirmistim gayet iyiydi zaten duzenli b12 benexol aliyorum. buyuk ihtimal dediginiz gibi reflu olabilir reflu de candida mantarina sebebiyet veriyor sanirim; ilk firsatta endeskopi olmaliyim (geniz etime de baktiricam) aslinda gozuktugum kbb uzmani mide koruyucu antepsin isimli surup vermisti bu arada en iyisi onu tekrar yazdirip kullanayim. cok yardimci oldunuz ve psikolojik olarak biraz rahatlamami sagladiniz tesekkurler

Hala devam ediyor ne yazık ki. Kurtulmuş değilim. Bademciklerimi aldırmadım lakin herhangi bir ağrı çekmiyorum, öyle bir sorunum yok. Vitaminlerimde de herhangi bir problem yok. Mikostatin ve türevi ilaçları da kullandım...

Üstüne uğraşıyorum hala geçirmek için. Dil kazıyıcı kullanıyorum, o bile tam geçirmiyor kanıyor hatta.

Usta benimde geçmiyor aylar geçti fungostatin karbonatlı bezlerle silme mi dersin akgunluk sakızı mı dersin candida diyetlerimi dersin sabah uyanınca gene agizim bembeyaz mukoza antibiyotik sonrası böyle oldu pes etmek üzereyim nolur yardım edin bir bilgisi olan varsa.

Benim epey bir duzelmeye basladi. Alkolu, sekeri, paketli gidalari ve fast foodu kestim. Tum bunlara ek olarak bagisiklik guclendirici pharmaton, ımmunex gibi ek gidalar aldim. Dilimi fircaladim. Simdi yuzde 95 iyilesti gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tekrardan çok geçmiş olsun. Eğer bir tedavi yolu bulursam sizinle paylaşırım.
Merhaba geçmeyen dil mantarının tedavisini buldunuz mu acaba .
Merhaba dil mantarının tedavisini buldunuz mu acaba
Merhaba benim dilimde de mantar size fotoğraf atacam sizinde öğle imiydi diye
Diliniz attığım fotoğraf da ki gibi mi ?
Profesör ismi nedir acaba bende de dil mantarı var ?

Dosya Ekleri

• IMG-20211220-WA0018.jpeg
    57 KB · Görüntüleme: 396
  • IMG-20211220-WA0018.jpeg
    57 KB · Görüntüleme: 390
Son düzenleme:
Aynı dert bende de var şu an mikostatin ve furicin mi ne bir ilac verdi doktor onları içince daha da çoğalıyor napicami bilmiyorum tuzlu su biraz hafifletmişti doktor tekrar ilacı yazdı en basa döndüm siz kurtulabildiniz mi?

Benimki halloldu gibi. Sorunun çözümünü psikiyatri bölümünde buldum. Duxet isminde bi ilaç yazdı. Başta hafifletti, şu anda da neredeyse yok.

Benimki halloldu gibi. Sorunun çözümünü psikiyatri bölümünde buldum. Duxet isminde bi ilaç yazdı. Başta hafifletti, şu anda da neredeyse yok.
Gülsem mi ağlasam mi bilemedim cok geçmiş olsun 4 defa psikiyatri randevumu iptal ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…