Geçmeyen testis ağrısı

Büyüklük konusunda doktora danışmanız en doğrusu bunun dışında sıkı iç çamaşırı kullanmayın biraz bol veya kalın olmayanlarını tercih edebilirsiniz, etkili olur mu bilmiyorum ama vazelin ya da normal kremle masaj yapmayı deneyebilirsiniz çok hırpalamadan, nazikçe ve kan dolaşımından kaynaklıysa eğer kan dolaşımını hızlandıracak şeyler deneyebilirsiniz. Unutmayın en doğrusu doktora muayne olmak.

Merhaba arkadaşlar, son 2 gündür çektiğim çileden bahsetmek istiyorum sizlere, sürekli olarak sol testisimde bir ağrı var. Neden olduğunu bilmiyorum fakat sol testis daha büyük geliyor ve anormal derecede ağrıyor sol tarafıma yattığımda bile öyle bir acı çekiyorum ki anlatamam. Doktora gidin diyenler olacaktır elbet, hastane 6 Eylül'e randevu verdi. O yüzden sizlere sormak istedim. Bu ağrıyı geçiremesem bile bastıracak bir şeyler var mı acaba?

Hocam ergenliğe girenlerde oluyor kronik arıza bu.

Arkadaşlar merak eden varsa durum bilgilendirmesi yapayım. Geceden beri hastanedeydim ve hastanede üroloji doktoru bulmak çok zormuş o saatlerde. Bulamadık ama ağrı kesici yaptılar sağ olsunlar. Uykusuz olduğumu anlatınca 6 saat kadar uyutup akşama randevu verdiler. Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı