- Makaleler
- 1
Hayır, daha önceden bunu talep eden kişilere gerekli işlemler yapıldı diye biliyorum. Silinmedi, anonimleştirildiBunun yapılabilmesi için konuları silmeniz gerek, indexlenmiş zira.
Hayır, daha önceden bunu talep eden kişilere gerekli işlemler yapıldı diye biliyorum. Silinmedi, anonimleştirildiBunun yapılabilmesi için konuları silmeniz gerek, indexlenmiş zira.
Onu da yapmıyor.Yani Technopat'ın size yapacağı en fazla şey anonimleştirmek olacaktır, konular silinmeyecektir.
Bunun yapılabilmesi için konuları silmeniz gerek, indexlenmiş zira.
Eee, tabii haklı bir gerekçeniz olmadıktan sonra niye yapsınlar?Onu da yapmıyor.
İsminin Google aramalarında çıkmamasını istemek yeterince haklı bir gerekçe.Eee, tabii haklı bir gerekçeniz olmadıktan sonra niye yapsınlar?![]()
İsminizi değiştirirler, en fazla yapacakları budur diye tahmin ediyorum. Zaten sizin de gerçek isminiz gözükmüyorİsminin Google aramalarında çıkmamasını istemek yeterince haklı bir gerekçe.
Kullanıcı adı değiştirebilir, benim kullanıcı adımı değiştirmemin sebebi de buydu. İleride sıkıntı yaşamamak için gerçek adım yerine bu rumuzu tercih ettim.İsminin Google aramalarında çıkmamasını istemek yeterince haklı bir gerekçe.
İşte, herkes anonimleştirilmek istemiyor. Komple silmek istiyor.Silinmedi, anonimleştirildi![]()
Konu sahibinin sizden rızası ile istemesi bile bir gerekçe aslında. Utanıyordur, bir şey olmuştur, anonimleşmek istiyordur, forumdan bıkmıştır bir sürü sebep olabilir, yoksa durduk yere adam ''bu rehberimi sildirmeliyim'' demeyecektir bence.Eee, tabii haklı bir gerekçeniz olmadıktan sonra niye yapsınlar?![]()
Böyle bir şeyi kimseye yapmazlar diye düşünüyorum ve haklılar. Bunu baştan düşünmeliydiniz. Neyse, benim bu konuda yapabileceğim bir şey yok arkadaşlar. Yönetime haklı sebebinizle isteğinizi iletin, onlar karar verirler. Benim bir yetkim yokİşte, herkes anonimleştirilmek istemiyor. Komple silmek istiyor.
Gerçek ismimi arattığımda forumdaki kimliğimin belli olmasını kastediyordum.İsminizi değiştirirler, en fazla yapacakları budur diye tahmin ediyorum. Zaten sizin de gerçek isminiz gözükmüyorTabii Alawar isminin görünmemesini istemek de hakkınızdır
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.