Bir donanıma ait sürücülerin tüm sürümlerini nasıl bulabilirim? Yani ilk sürücüden son sürücüye kadar, aradaki tüm sürümler de dahil olmak üzere hepsini bulabileceğim bir web sitesi var mı?
Kendi sitesinde sadece son sürüm mevcut.Direkt sitesine gidebilirsin marka aracılığıyla.
O halde driverını istediğiniz donanımın ismini buraya yazın, yardımcı olurlar.Kendi sitesinde sadece son sürüm mevcut.
Tüm sürümleri kendim bulabileceğim bir internet sitesi arıyorum. Özellikle aradığım bir sürüm yok. Intel HD Graphics 3000 ve Radeon HD 7670M için arıyorum.O halde driverını istediğiniz donanımın ismini buraya yazın, yardımcı olurlar.
Öyle tüm sürümleri tek bir sitede bulma şansınız yok maslesef. İntel HD Graphics için, direk İntel’in sitesine bakın. Radeon için de Amd’nin sitesine bakmanız yeterli.Tüm sürümleri kendim bulabileceğim bir internet sitesi arıyorum. Özellikle aradığım bir sürüm yok. Intel HD Graphics 3000 ve Radeon HD 7670M için arıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.