Geçmişe gidip ebeveynlerimize engel olmak ?

fatihdennis

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Hep merak ettiğim sorulardandır. Eğer zamanda yolculuk yapıp ebeveynlerimize engel olabilsek geri dönebilir miydik ya da nasıl dönerdik?
Fikirlerinizi beklemekteyim.

Geri dönerdik. Çoğu kişi Dolar veya Euro aldırırdı :D Ben 2009-2010 aralarında geri dönüp Bitcoin aldırırdım aileme :D 30 tane Bitcoin alsak 890 bin TL kolayca cepte olurdu. Onla da ne sistemler dizilirdi :kararsız:
[emoji23][emoji23][emoji23] Malum kur artınca ve geçmişe dönmek deyince herkesin aklına gelen ilk şey bu keşke ekomomik durumumuz bu noktalara hiç gelmeseydi.
(bkz:ekmağa dolarnan mı alyon yeğenim.)
(bkz:+abi 15 dolar kaç tl -3le çarpsana abim +45 lira mı abi -evet abim de napacaksın ki sen)

Paradoks denebilir aslında. Eğer var olmamışsanız geri gidip öldüremezsiniz de. Bu karışıklığı da ancak alternatif zaman çizgisiyle çözebiliriz. Asıl zaman çizginde ebeveynlerinin tanışmasını engellediğin için sen silinirsin ve o şekilde ilerler. Alternatif zaman çizgisinde de zaman yolculuğu yapmamış halinizle zaman ilerler. Ben böyle düşündüm en azından :) Daha mantıklı açıklamalar vardır belki.

Paradoks denebilir aslında. Eğer var olmamışsanız geri gidip öldüremezsiniz de. Bu karışıklığı da ancak alternatif zaman çizgisiyle çözebiliriz. Asıl zaman çizginde ebeveynlerinin tanışmasını engellediğin için sen silinirsin ve o şekilde ilerler. Alternatif zaman çizgisinde de zaman yolculuğu yapmamış halinizle zaman ilerler. Ben böyle düşündüm en azından :) Daha mantıklı açıklamalar vardır belki.
Işık hızında hareket edebildiğimizde herkesi, dünyayı duruyor olarak görüyorsak bence ışık hızının belli bir hız üstünde hareket ettiğimizde ise dünyayı geriye sarıyor olarak görünürüz. Biz ileriye hareket ederken diğer her şey geriye sarıldığı için zamanda kırılma olacak ve ebeveynlerimiz daha hayatta yokken biz onların çocuğu olarak yaşıyor olacağız. Peki biz gidip onların çocuğunun(aslında kendimiz) doğumuna şahit olsak kendi doğumumuza mı şahit oluruz,onun hayatını gözlemlesek yaşadığımız her şeyi görür müyüz? Korkutucu değil mi ? :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı