GeForce 1050 Ti sürücü kuramama sorunu

Mystical36

Hectopat
Katılım
9 Mayıs 2015
Mesajlar
68
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar,

Bilgisayarıma yeni format attım ve temiz kurulumla Windows 10 yükledim. Karşılaştığım sorun ekran kartının sürücüsünün yüklenememesi. Aygıt yöneticisinde ekran kartımın modelinin yanında hala ünlem duruyor.
  • DDU kullanarak sürücüyü kaldırıp Windows güncelleştirmeleri sırasında NVIDIA display driver yüklemesini denedim ancak başarısız oldu uyarısını verdi.
  • Yine DDU kullanarak bu sefer sürücüyü Windows'un kurmasına izin vermeyip NVIDIA sitesinden güncel driver indirip yükledim. Bu yüklemeyi yapıyor ve herhangi bir hata vermiyor ancak hala ekran kartındaki ünlem gitmiyor ve.
Sizce sorun nedir ve çözümü ne olabilir? 2 gündür bununla uğraşıyorum ve bilgisayarı kullanamıyorum çünkü çözünürlük çok kötü halde. Ayrıca NVIDIA denetim masası da açılmıyor.

Screenshot_42.png
Screenshot_43.png
Screenshot_44.png
Screenshot_45.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücülerini attığım rehber yardımıyla kaldır ve tekrar kur. Sürücüleri Yükle | NVIDIA
 
Sürücülerini attığım rehber yardımıyla kaldır ve tekrar kur. Sürücüleri Yükle | NVIDIA

Tam olarak bu rehberi kullanarak yapmaya çalıştım. Sürücüyü sildikten sonra bilgisayarı yeniden başlattığımda yukarıda gösterdiğim şekilde Windows kendisi sürücüyü yükleyemedi. Kendim manuel yüklediğim zaman da hiçbir hata vermiyor ama sorun çözülmüyor.

Çift tıklarsan ünlemin sebebini görebilirsin. Ayrıca kurduğun Windows sürümünü de belirt.

Son yapılan güncellemeyi ve çift tıkladığımda çıkan hatayı koyuyorum buraya. Bir bakarsan çok sevinirim.

GeForce Experience herhangi bir fark yaratmadığı için sürücüyü yüklemek hızlansın diye özellikle seçmedim onu. Her yaptığımı GeForce Experience yükleyerek de yaptım yani.

Eğer OEM 1050 Ti ilanlarından aldıysanız Fake GPU olabilir.

Evet OEM olarak alındı ama yaklaşık 4 aydır çalışıyordu. Windows 32 Bit olarak kurulmuş 64 Bit olsun diye format attım dün ve şimdi bu sorun ortaya çıktı. Daha önce bu fake GPU muhabbetini hiç duymadım bilgi verebilir misin?
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_46.png
    Screenshot_46.png
    12,8 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_47.png
    Screenshot_47.png
    14,4 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_48.png
    Screenshot_48.png
    6,2 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet OEM olarak alındı ama yaklaşık 4 aydır çalışıyordu. Windows 32 bit olarak kurulmuş 64 bit olsun diye format attım dün ve şimdi bu sorun ortaya çıktı. Daha önce bu fake GPU muhabbetini hiç duymadım bilgi verebilir misin?
OEM olarak aldıktan sonra içinden çıkan CD ile mi kurdunuz sürücüyü? Eğer öyleyse ciddi kazıklandınız demektir. Normalde 5 para etmez kartları modlayıp satıyolar. Kendi verdikleri sürücüyü kullandığın için anlamıyorsun. Ama aslında 1050Ti değil.
 
GPU-Z ile sahte olup olmadığını öğrenebilirsiniz.

 

Geri
Yukarı