Intel HD Graphics dediğiniz ekran bileşeninin de modelleri var. GT 310M ETS2 için çok yetersiz bir ekran kartı.
Ekran kartın zaten çok kötü nasıl bir performans bekliyorsun?
CS:GO 480P Low ayarda 20 FPS verebilen ekran kartım ETS 2 768P düşük ayarlarda 60 FPS veriyordu. Bence sorun sistemin kötü olması değil.O laptoptan bir şey beklemeyin, iyi oyunlar![]()
İlk öncelikle merhaba hocam benim bilgisayar Lenovo z510 GT 740m var benim et2 50 - 45 aralıkla oynuyorum bence sat 2 el masaüstü filan al masaüstü ömrü uzundur donanım hızlı değişir ekran kartını oydu buydu değişir bence sat 2 el 1200 2 el masaüstü satan var onuda ben alacağım sunaki PC berbat ama alacağım çok guzelHerkese selam, forumda yeniyim. Laptopum oyunlarda kasıyor, anlamadım. Özellikleri:
Benim anlamadığım bu laptopta 1GB ekran kartı var ETS 2'de bile en düşük ayarlarda. Donuyor ve çok bulanık garajdayken bile eski laptopum Intel HD Graphics onda bile en düşükte donmadan oynuyordum, sizce sorun ne olabilir? NVIDIA ayarlarından yüksek performans yaptım, ETS'yi de ekledim. Format attım Windows 7 termal macunda yeniledim. Ama hala kasma var en düşük ayarlarda bile. Lütfen bilen varsa yardımcı olsun.
- Lenovo G560
- i3 2.40GHz 4 çekirdek işlemci
- 6 GB DDR3 RAM
- 1GB NVIDIA GeForce 310M (ekran kartı 2 GB, paylaşımlı toplam 3GB)
- 320GB HDD
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.