GeForce 405 GPU ısınma sorunu

ahmetysf099

Hectopat
MSI Afterburner indirdim sadece programı merak ettim bazen forumdaki sorunları okuyorum öylesine :D Neyse bir baktım arka planda LOL açıkken lobideyim oyunda değilim 96 derece GPU sıcaklığı var en son 98'i gördüm hemen LOL'ü kapattım biraz internete baktım bu sıcaklıkta GPU ölüyormuş falan diye yazılar gördüm bu sıcaklığı nasıl düşürebilirim ekran kartı NVIDIA GeForce 405 bir yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI Afterburner indirdim sadece programı merak ettim bazen forumdaki sorunları okuyorum öylesine :D Neyse bir baktım arka planda LOL açıkken lobideyim oyunda değilim 96 derece GPU sıcaklığı var en son 98'i gördüm hemen LOL'ü kapattım biraz internete baktım bu sıcaklıkta GPU ölüyormuş falan diye yazılar gördüm bu sıcaklığı nasıl düşürebilirim ekran kartı NVIDIA GeForce 405 bir yardımcı olur musunuz?
Ekran kartının termal macununu değiştirip temizliğini yapıyor musunuz? Kasa hava akışı nasıl ?

Eğer kulladığınız ekran kartı modeli fanlı ise, fanı temizlemeyin eğer pasif soğutmaysa ekran kartının önüne ekstra bir fan ekleyin eğer bunlar sorunu çözmesse termal macununu yenileyin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı