Dio_s Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 4 Şubat 2024 #1 Bu ekran kartı bozulmuş demek mi? Çözümü vardır belki basit. Bilen var mı? Dosya Ekleri IMG_20240204_201335.jpg 312,3 KB · Görüntüleme: 89 IMG_20240204_201340.jpg 335,9 KB · Görüntüleme: 74
KS KS Dio_s Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 6 Şubat 2024 #31 Kullanıcı311 dedi: Dediğimi yapsaydınız keşke. Genişletmek için tıkla... Hocam dayanamadım PC'yi Full söktüm 3 katmanli anakart varmış laptopta temziledim geri monte ettim. Kullanıcı311 dedi: Dediğimi yapsaydınız keşke. Genişletmek için tıkla... Kullanıcı311 dedi: Dediğimi yapsaydınız keşke. Genişletmek için tıkla... Hocam sürücüyü kurammıyorum hata veriyor. Son düzenleme: 6 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
Kullanıcı311 dedi: Dediğimi yapsaydınız keşke. Genişletmek için tıkla... Hocam dayanamadım PC'yi Full söktüm 3 katmanli anakart varmış laptopta temziledim geri monte ettim. Kullanıcı311 dedi: Dediğimi yapsaydınız keşke. Genişletmek için tıkla... Kullanıcı311 dedi: Dediğimi yapsaydınız keşke. Genişletmek için tıkla... Hocam sürücüyü kurammıyorum hata veriyor.
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.459 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 6 Şubat 2024 #32 391.35'ten yüksek sürüm kurulamıyorsa en son desteklenen sürücü odur, 391.35'i kurmayı deneyin. Bir sorun göremedim attığınız fotoğraflarda. Artı 0 Eksi
391.35'ten yüksek sürüm kurulamıyorsa en son desteklenen sürücü odur, 391.35'i kurmayı deneyin. Bir sorun göremedim attığınız fotoğraflarda.
KS KS Dio_s Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 6 Şubat 2024 #33 Yiğitt35 dedi: 391.35'ten yüksek sürüm kurulamıyorsa en son desteklenen sürücü odur, 391.35'i kurmayı deneyin. Bir sorun göremedim attığınız fotoğraflarda. Genişletmek için tıkla... Hocam heo 0 da grafik ama benchmarka sokunca tam performans veriyor. Driveri hallettim sorun geçmedi mesaj geçmişini okuduysanız anlattım her şeyi. Kullanıcı311 dedi: Dediğimi yapsaydınız keşke. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz her şeyi yaptım hala çalışmyor uygulamalarda ekran kartı şimdi ne yapacağız. Hocam grafiğin 0 da stabil kalması oyunalrdaa FPS düşüşü normal mi? Son düzenleme: 6 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
Yiğitt35 dedi: 391.35'ten yüksek sürüm kurulamıyorsa en son desteklenen sürücü odur, 391.35'i kurmayı deneyin. Bir sorun göremedim attığınız fotoğraflarda. Genişletmek için tıkla... Hocam heo 0 da grafik ama benchmarka sokunca tam performans veriyor. Driveri hallettim sorun geçmedi mesaj geçmişini okuduysanız anlattım her şeyi. Kullanıcı311 dedi: Dediğimi yapsaydınız keşke. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz her şeyi yaptım hala çalışmyor uygulamalarda ekran kartı şimdi ne yapacağız. Hocam grafiğin 0 da stabil kalması oyunalrdaa FPS düşüşü normal mi?
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.459 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 6 Şubat 2024 #34 [Windows 10] Bir uygulamayı harici ekran kartını kullanacak Åekilde ayarlama | Resmi DesteÄi | ASUS Türkiye bu konuya ve Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoya bakın bir de. Artı 0 Eksi
[Windows 10] Bir uygulamayı harici ekran kartını kullanacak Åekilde ayarlama | Resmi DesteÄi | ASUS Türkiye bu konuya ve Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoya bakın bir de.
KS KS Dio_s Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 6 Şubat 2024 #35 Yiğitt35 dedi: [Windows 10] Bir uygulamayı harici ekran kartını kullanacak Åekilde ayarlama | Resmi DesteÄi | ASUS Türkiye bu konuya ve Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoya bakın bir de. Genişletmek için tıkla... Bu seferki fulmark şu şekil geldi yarı yarıya düşüş var. Dosya Ekleri Screenshot_3.png 39,1 KB · Görüntüleme: 22 Artı 0 Eksi
Yiğitt35 dedi: [Windows 10] Bir uygulamayı harici ekran kartını kullanacak Åekilde ayarlama | Resmi DesteÄi | ASUS Türkiye bu konuya ve Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoya bakın bir de. Genişletmek için tıkla... Bu seferki fulmark şu şekil geldi yarı yarıya düşüş var.
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.459 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 6 Şubat 2024 #36 Dio_s dedi: Bu seferki fulmark şu şekil geldi yarı yarıya düşüş var. Genişletmek için tıkla... Bu seferkinde çözünürlüğü değiştirmişsiniz. Artı 0 Eksi
Dio_s dedi: Bu seferki fulmark şu şekil geldi yarı yarıya düşüş var. Genişletmek için tıkla... Bu seferkinde çözünürlüğü değiştirmişsiniz.
KS KS Dio_s Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 6 Şubat 2024 #37 Yiğitt35 dedi: [Windows 10] Bir uygulamayı harici ekran kartını kullanacak Åekilde ayarlama | Resmi DesteÄi | ASUS Türkiye bu konuya ve Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoya bakın bir de. Genişletmek için tıkla... Hocam sorun tam olarak bu değil arıza gibi bir şey. Artı 0 Eksi
Yiğitt35 dedi: [Windows 10] Bir uygulamayı harici ekran kartını kullanacak Åekilde ayarlama | Resmi DesteÄi | ASUS Türkiye bu konuya ve Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoya bakın bir de. Genişletmek için tıkla... Hocam sorun tam olarak bu değil arıza gibi bir şey.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.184 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2024 #38 Başka bir konuda 391.35 sürücüsünü kurduk, şu anda sistemde yüklü oyunlar var mı? Varsa test edebilirsiniz. Performans nasıl? Artı 0 Eksi
Başka bir konuda 391.35 sürücüsünü kurduk, şu anda sistemde yüklü oyunlar var mı? Varsa test edebilirsiniz. Performans nasıl?
KS KS Dio_s Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 6 Şubat 2024 #39 Adrastos dedi: Başka bir konuda 391.35 sürücüsünü kurduk, şu anda sistemde yüklü oyunlar var mı? Varsa test edebilirsiniz. Performans nasıl? Genişletmek için tıkla... Şu anda yok indirip test edeceğim hemen geri dönüş sağlayacağım. Yiğitt35 dedi: Bu seferkinde çözünürlüğü değiştirmişsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 GB paylaşımlı diyor onu nasıl aktif edeceğiz? Hocam düzelme yaşanmadı 25 FPS ile oyun oyantıyor grafikler içektim ve ekran kartı olarak da NVIDIA kullandığını doğruladım ne yapacağız? @Yiğitt35 Dosya Ekleri Screenshot_5.png 139,1 KB · Görüntüleme: 28 Son düzenleme: 6 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
Adrastos dedi: Başka bir konuda 391.35 sürücüsünü kurduk, şu anda sistemde yüklü oyunlar var mı? Varsa test edebilirsiniz. Performans nasıl? Genişletmek için tıkla... Şu anda yok indirip test edeceğim hemen geri dönüş sağlayacağım. Yiğitt35 dedi: Bu seferkinde çözünürlüğü değiştirmişsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 GB paylaşımlı diyor onu nasıl aktif edeceğiz? Hocam düzelme yaşanmadı 25 FPS ile oyun oyantıyor grafikler içektim ve ekran kartı olarak da NVIDIA kullandığını doğruladım ne yapacağız? @Yiğitt35
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.459 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 6 Şubat 2024 #40 GTA San'ın optimizasyonu biraz kötü başka oyunda demeniz daha sağlıklı olur. Artı 0 Eksi