F fatih3456634 Femtopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 80 27 Temmuz 2020 #1 Euro trucks Simulator 2 kasma oluyor. Orijinal oyun ama yine kasıyor. Grafik ayarlarını düşük yaptım yine kasma geliyor. Yardımcı olursanız sevinirim .
Euro trucks Simulator 2 kasma oluyor. Orijinal oyun ama yine kasıyor. Grafik ayarlarını düşük yaptım yine kasma geliyor. Yardımcı olursanız sevinirim .
cagancandas Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 2.683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Temmuz 2020 #2 Oyun içi değerleri afterburner ile paylaşır mısın? DDU ile ekran kartı sürücülerini kaldırıp nvidia nın kendi sitesinden son sürücüleri indirir misin? Artı 0 Eksi
Oyun içi değerleri afterburner ile paylaşır mısın? DDU ile ekran kartı sürücülerini kaldırıp nvidia nın kendi sitesinden son sürücüleri indirir misin?
şafak bilgin Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 433 Çözümler 1 27 Temmuz 2020 #3 Benim laptop d 920m var bendede yüksek ayarlarda kasıyor. Şuan pc toplama aşamasındayım. Artı 0 Eksi
alayaman Kilopat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 111 Çözümler 1 27 Temmuz 2020 #4 Daha geçen hafta thermal macunu yeniledim bilgisayar uçuşa geçti eskiden kasmayıp şimdi kasan bütün oyunların kasması geçti bende 820M kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
Daha geçen hafta thermal macunu yeniledim bilgisayar uçuşa geçti eskiden kasmayıp şimdi kasan bütün oyunların kasması geçti bende 820M kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim.