Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ÇözüldüGeForce Experience Görev Zamanlayıcısı Hatası
Eğer uygulanan yöntemler işe yaramadıysa Hizmetler'den Zaman Aracısı hizmetini devre dışı bırakıp sonra tekrar etkinleştirin. Yeniden başlattığınız zaman Görev Zamanlayıcı hizmetini tekrar çalıştırmaya çalışın. Bu sayede sorunu çözen kullanıcılar mevcut.
Eğer uygulanan yöntemler işe yaramadıysa Hizmetler'den Zaman Aracısı hizmetini devre dışı bırakıp sonra tekrar etkinleştirin. Yeniden başlattığınız zaman Görev Zamanlayıcı hizmetini tekrar çalıştırmaya çalışın. Bu sayede sorunu çözen kullanıcılar mevcut.
Daha sonra sağ paneldeki Start değerine çift tıklayıp değer verisini 4 yapıp hizmetin kapanmasını sağlayın. Bilgisayarı yeniden başlatın. Daha sonra Görev Zamanlayıcı hizmetini yeniden açmaya çalışın. Açamazsanız kayıt defterindeki o dizine tekrar gidip Start değerini 2 yapın ve yeniden başlatın. Bu sefer hizmeti başlatabilmeniz lazım.
Hocam bende kayıt defterinde "TimeBroker" değilde "TimeBrokerSvc" şeklinde yazıyor. Ona girdim. Start değeri zaten 4 şeklindeydi. 2 Yaptım. Yeniden başlattım. Bu sefer Başlat butonu aktif oldu. Tıkladım fakat bu seferde şöyle bir hata verdi maalesef.
Hocam Yönlendirme ve Uzaktan Erişim kapalıydı, açtım. Görev Zamanlayıcı hizmetini açmaya çalıştım fakat sonuç değişmedi. Şu hatayı veriyor.Özelliklere bastığımda da şu durumda gözüküyor.
Hocam Yönlendirme ve Uzaktan Erişim kapalıydı, açtım. Görev Zamanlayıcı hizmetini açmaya çalıştım fakat sonuç değişmedi. Şu hatayı veriyor.Özelliklere bastığımda da şu durumda gözüküyor.
Microsoftun sitesine 2 kez soru olarak yazdım, birine gelen cevap hiçbir işe yaramadı, diğerine cevap bile verilmedi.
Bilgisayar Görev Zamanlayıcıyı hiçbir şekilde görmüyor, tanımıyor.
Ancak asıl sorunu buldum, arama kısmına görev zamanlayıcı yazdım. Görev zamanlayıcı açıldığında "Uzak Bilgisayara Bağlanamadı" yazısı ile karşılaşıyorum. Onu çözebilirsek, bağlanmasını sağlarsak sorunumuz çözülecektir muhtemelen. Ancak tek kelime yok internette bu sorunla ilgili.
Sadece NVIDIA olarak değil, disk birleştiricisi olarakta arattım yine aynı şey. (bu arada disk birleştirici de çalışmıyor görev zamanlayıcı ile bağlantısı olduğundan).
Ben araştırmaya devam ediyorum, eğer bir şey bulursam burada sizinle paylaşacağım. Umarım sorunumuz düzelir, yoksa temiz kurulum yapmak zorunda kalacağım gibi görünüyor
Yönetici haklarıyla komut istemi çalıştırıldı. (Arama çubuğuna komut istemi yazıp sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır ya da WIN + X tuş kombinasyonu kullanılarak açılan menüden) Aşağıdaki komutlar sırasıyla girildi.
Yönetici haklarıyla komut istemi çalıştırıldı. (Arama çubuğuna komut istemi yazıp sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır ya da WIN + X tuş kombinasyonu kullanılarak açılan menüden) Aşağıdaki komutlar sırasıyla girildi.
Hocam merhaba. Teşekkürler yardımınız için ancak ne yaptıysam nafile, olmuyor. Windows'u önceki sürümüne döndüreyim dedim o da olmadı. Vallahi ne yapacağımı şaşırdım.
Bu arada güvenli modda bile başlatınca o dediğiniz RtBackup klasörü yine de silinmedi.
Hata olarak "Görev Zamanlayıcısı hizmetinin çalışır durumda olması gerekir" diyor.
Görev Zamanlayıcısı hizmetini başlatmaya çalıştığımda ise "Yerel Bilgisayar üzerindeki Görev Zamanlayıcı hizmeti başladı ve durdu. Bazı hizmetler başka hizmetler veya programlar tarafından kullanılmıyorsa, otomatik olarak durabilir." diyor
Yani başlamıyor.
Hataları gösteren fotoğrafları yükledim.
Forumdaki konulara baktım,
Çalıştır'a services.msc yazın ve Hizmetler'e girin.
Buradan Görev Zamanlayıcısı hizmetini bulun.
Durum kısmında "çalışıyor" yazmalı. Yazmıyorsa hizmete çift tıklayıp "Başlat" deyin ve Başlangıç Türü kısmını "Otomatik" olarak ayarlayın.
Bilgisayarı yeniden başlatıp GFE kurulumunu tekrar başlatın.
Görev Zamanlayıcısı hizmeti çalışmıyorsa:
Çalıştır'a regedit.exe yazın.
Bu dizine gidin: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Schedule
"Start" adındaki DWORD değerini bulun ve 2 olarak değiştirin.
Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra GFE kurulumunu çalıştırın.
Şu şekilde bir çözüm önerisi var fakat maalesef bende hiçbir işe yaramadı. DWORD değerim zaten 2.