İyi bir güvenlik yazılımı kullanırsanız bilgisayarınıza virüs girme riskini azaltabilirsiniz.. Böylece zararlılar Windows hizmetlerini devre dışı bırakmaz.
Full ESET kullandım bugüne kadar, ama görev zamanlayıcısı sorunu bende de var. Virüsle ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü ESET tüm virüsleri sildiğini bildiriyor.
Daha sonra sağ paneldeki Start değerine çift tıklayıp değer verisini 4 yapıp hizmetin kapanmasını sağlayın. Bilgisayarı yeniden başlatın. Daha sonra Görev Zamanlayıcı hizmetini yeniden açmaya çalışın. Açamazsanız kayıt defterindeki o dizine tekrar gidip Start değerini 2 yapın ve yeniden başlatın. Bu sefer hizmeti başlatabilmeniz lazım.
Çok teşekkürler hocam, beğendim yorumunuzu. Gerçekten 4-5 gündür tüm gün bununla uğraşa uğraşa kafayı yemiştim. Bende o değer zaten 4 olarak yazıyormuş, 2 yapıp restartlayınca kurabildim GFE programını.
Program ekle kaldırdan sildim tekrar yükledim düzeldi fakat bu seferde sole bisi oldu battery bost diye bisi vardı kapalı gözüküyordu onu acayim dedim açtım daha sonra o bölüm kayboldu.