Çözüldü GeForce FX 5200 ne kadar güçlü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Ciddi misiniz? GTA 5 mi kaldırdığını söylüyorlar? Bırakın GTA 5 kaldırmayı, ekrana görüntüyü vermekte zorlanan bir kart.
PhotoGrid_1501136836710.jpg

Yetenekli değilim elimden geldiğince yaptım. Bu halde bile kaldırmaz bence ama denemekte fayda var. Berbat olmuş photoshop.
 
Şaka mısınız? AGP slotlu, en fazla 256 MB DDR bellekle gelen, 150 nm mimariye sahip, CUDA bile olmayan 4 çekirdekli, DX 9'dan fazla desteği olmayan bir kart. Sizce bu kartın çok rahat GTA 5 oynatması mantıklı geliyor mu?
İroni olması için “(!)” işareti şart değil dostum. Adam aksini kastetmiş la işte.
 
Neyse bu kartı kullanmış biri olarak Most Wanted, (hatta Most Wanted'ı Snopy'nin direksiyonuyla bitirmiştik, gecikme o kadar yüksekti ki virajları ezberlediğimiz için önceden çeviriyorduk direksiyonu :D) GTA San Andreas, Call of Duty 1-2, Painkiller, PES-Fifa 2005, NBA gibi oyunları çok rahat oynadığımı söyleyeyim. Kaç FPS olduğunu bilmiyorum ama akıcıydı onu hatırlıyorum, o zamanlar arkadaşta ATI vardı 256 MB'dı benden daha akıcı olması gerekti ama değildi, düz mantık çünkü bendeki 128 MB'tı, o zamanlar çekirdek, veri yolu, bellek hızı bilmezdik kaç cigolayt olduğuna bakardık :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı