GeForce Game Plus alınır mı?

Çoğu oyunda GTX 1060 falan atmıyor. Şu yalanı bırakın artık. Aylardır kullanıyorum. Evet biraz daha performanslı çalışsa iyi olur ama sürekli oyun oynuyorum, performansı gayet optimize.
Yalan? İstatistikleri açıp bakabilirsiniz. İlk günden beri farklı zamanlarda premium aboneliğim vardı. Cyberpunk ve diğer AAA oyunlar harici hep 1060 kartları atadı. Kılı kılına performans sergiliyor.

İnternet hızı çok önemli değil stabil olması önemli bende 100 mbps net var geforce nowa sadece 24 mb veriyor sorunsuz akıcı şekilde kullanıyorum ama bu aralar xbox gamepass pc girerken sorun var onu bir çözseler iyi olacak

Yalan? İstatistikleri açıp bakabilirsiniz. İlk günden beri farklı zamanlarda premium aboneliğim vardı. Cyberpunk ve diğer AAA oyunlar harici hep 1060 kartları atadı. Kılı kılına performans sergiliyor.
Yetiyorsa sorun ne? Sana yetmiyorsa 4080'li mükemmel bir PC toplamakta özgürsün. GeForce Now'un sana sunduğunun farkında ol, sonra eleştir.

Artı -1 Eksi
Yetiyorsa sorun ne? Sana yetmiyorsa 4080'li mükemmel bir PC toplamakta özgürsün. GeForce Now'un sana sunduğunun farkında ol, sonra eleştir.
Açıkca 1060 yetmiyor önceki mesajlarımda da okuyabilirsin bunu. Hizmetin amacı düzgünce oynatmak. Fps drop dolu bir şekilde ve çökmelerle oynatmak değil. Emin olki maddi durum el verse 1 saniye kullanmam bu hizmeti.

Açıkca 1060 yetmiyor önceki mesajlarımda da okuyabilirsin bunu. Hizmetin amacı düzgünce oynatmak. Fps drop dolu bir şekilde ve çökmelerle oynatmak değil. Emin olki maddi durum el verse 1 saniye kullanmam bu hizmeti.
Maddi durumu el vermeyen sana oyun oynatıyor bu sistem. 200 liraya abonelik alıp da her oyunu ultra max mega grafiklerle oynamayıver. Aksi takdirde buyurun 70-80 bin liralık sistemler seni bekliyor.

Neyi eleştirdiğimizi ve paramızla neyi satın aldığımızı bilelim.

İnternetin kötüyse FPS drop yaşarsın bu sistemin tek istediği şey iyi bir internet zaten o gereksinimi de karşıla bir zahmet oyun oynayacaksan. İstediğim her oyunu oynuyorum Wi-Fi kaynaklı bağlantı istikrarsızlığı dışında drop mrop yaşamıyorum.

Maddi durumu el vermeyen sana oyun oynatıyor bu sistem. 200 liraya abonelik alıp da her oyunu Ultra Max mega grafiklerle oynamayıver. Aksi takdirde buyurun 70-80 bin liralık sistemler seni bekliyor.

Neyi eleştirdiğimizi ve paramızla neyi satın aldığımızı bilelim.

İnternetin kötüyse FPS düşmesi yaşarsın bu sistemin tek istediği şey iyi bir internet zaten o gereksinimi de karşıla bir zahmet oyun oynayacaksan. İstediğim her oyunu oynuyorum Wi-Fi kaynaklı bağlantı istikrarsızlığı dışında drop mrop yaşamıyorum.

Dostum benim internetim kötü filan değil. İnternet kısmında çok sorunum da yok nadiren oluyor oda bayağı nadir. GeForce nowda ki FPS düşmesi ile internetin alakası bile yok buradan belli bilgi konusunda sıkıntın var. Oyun içi FPS düşmesi yaşanıyor direk sistemde. Yurt dışında ki biri Ultra ayarlarda rahatlıkla oynayabilirken biz FPS düşmesi yaşayan oyunda düzgün performans veremeyen sistemlerde oynuyoruz. Yapılabiliyor demek ki. Kendini düşüğe laik görme. Türkiye'de ki gameplus rezalet. Bu arada Payday2'yi orta ayarlarda oynuyorum ve 2 saatte bir çöküyor. Açıkla hadi bunu da.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı