GeForce NOW 1 günlük Premium paket

1634653230992.png


Fiyatı 10 TL olsaymış çok daha mantıklı olurdu. Çalışan kişiler için ideal sadece girdiğimiz günün ücretini ödüyoruz. Benim merak ettiğim acaba tam 24 saat mi sürüyor yoksa 1.5 güne kadar çıkıyor mu? Mesela operatörlerden 1 günlük internet kazanınca ertesi gün kazandığımız saatte değil de gece 12'de bitiyor. Eğer böyleyse çok iyi olur.
 
Fena kampanya değil aslında ama gene de 1 aylık çok daha karlı. Bir de keşke ininal kart gibi sanal kartları kabul etseler süper olacak..
 
1 saat ücretsiz oynama süresini 30 dakikaya düşürdükleri için ve fiyat olarak bir yıllık üyelikte boosteroid daha uygun fiyatlı ve kütüphanesi daha zengin olduğu için tercihimi Boosteroid'den yana kullanayım dedim yeterli bakiye olmasına rağmen İninal Kart ile üyelik alamadım sürekli bakiye yetersiz uyarısı aldım ve son denememde ise fraud diye bir uyarı aldım daha önce bu sorunu yaşayan olduysa yardım ederse sevinirim.
 
Aylık 75 TL normal bence fakat günlük 15 TL fazla cidden... Fiyatlandırma daha iyi yapılabilirdi. Aylık 45, Günlük 7.5 TL gibi. Fakat burada kimseye kızamam. Sadece ekonomiyi bu hale getiren insanlara kızabilirim. Dolar neredeyse 10. 75 TL dediğimiz şey 8 dolar falan yapıyor. Aynı şekil 15 TL dediğimiz şey 1.75 dolar falan yapıyor. Dolar bazında düşünecek olursak normal fiyatlar. Para birimimiz çok değersizleştiği için bu ücretleri ödüyoruz maalesef. Dua edelim aylık pakete zam gelmesin...
 

Geri
Yukarı