RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #41 Elinde sağlam sistem yoksa internet hızın 24 Mbps ve üstüyse alınabilir.
Metehanss Picopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 237 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #42 RotasızBey dedi: Elinde sağlam sistem yoksa internet hızın 24 Mbps ve üstüyse alınabilir. Genişletmek için tıkla... İnternet hızım 45 50 civarı ve pcm leş gibi o yüzden almayı düşünüyorum lansmanı denicem güzel olursa devam ettireceğim
RotasızBey dedi: Elinde sağlam sistem yoksa internet hızın 24 Mbps ve üstüyse alınabilir. Genişletmek için tıkla... İnternet hızım 45 50 civarı ve pcm leş gibi o yüzden almayı düşünüyorum lansmanı denicem güzel olursa devam ettireceğim
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.735 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #43 Metehanss dedi: İnternet hızım 45 50 civarı ve bilgisayarım leş gibi o yüzden almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Minimum sistem gereksinimlerini karşılayan bir sistemin varsa al.
Metehanss dedi: İnternet hızım 45 50 civarı ve bilgisayarım leş gibi o yüzden almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Minimum sistem gereksinimlerini karşılayan bir sistemin varsa al.
Metehanss Picopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 237 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #44 BerkayZ87 dedi: Minimum sistem gereksinimlerini karşılayan bir sistemin varsa al. Genişletmek için tıkla... Evet karşılıyor ya o kadar acayip kötü değil iş bilgisayarı gibi pcm yanınca evde buldum ondan kullanıyorum
BerkayZ87 dedi: Minimum sistem gereksinimlerini karşılayan bir sistemin varsa al. Genişletmek için tıkla... Evet karşılıyor ya o kadar acayip kötü değil iş bilgisayarı gibi pcm yanınca evde buldum ondan kullanıyorum
kazimveben Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 121 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #45 Alınır neden alınmasın, TV de konsol keyfi yaşıyorsun ayda 75;₺ ye.
Xcylde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.872 Çözümler 7 12 Mart 2021 #46 kazimveben dedi: Alınır neden alınmasın, TV de konsol keyfi yaşıyorsun ayda 75;₺ ye. Genişletmek için tıkla... Doğru fakat yakında başka alternatifler gelecek.
kazimveben dedi: Alınır neden alınmasın, TV de konsol keyfi yaşıyorsun ayda 75;₺ ye. Genişletmek için tıkla... Doğru fakat yakında başka alternatifler gelecek.
kazimveben Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 121 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #47 Xcylde dedi: Doğru fakat yakında başka alternatifler gelecek. Genişletmek için tıkla... XCloud server açsın 1080p destek sağlasın direk ona geçerim zaten
Xcylde dedi: Doğru fakat yakında başka alternatifler gelecek. Genişletmek için tıkla... XCloud server açsın 1080p destek sağlasın direk ona geçerim zaten
Xcylde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.872 Çözümler 7 12 Mart 2021 #48 kazimveben dedi: Xcloud server açsın 1080p destek sağlasın direk ona geçerim zaten. Genişletmek için tıkla... Daha birçok alternatif var Amazon luna, boosttroid gibi. Boosttroid de neredeyse her oyun var.
kazimveben dedi: Xcloud server açsın 1080p destek sağlasın direk ona geçerim zaten. Genişletmek için tıkla... Daha birçok alternatif var Amazon luna, boosttroid gibi. Boosttroid de neredeyse her oyun var.
kazimveben Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 121 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #49 Xcylde dedi: Daha birçok alternatif var Amazon luna, boosttroid gibi. Boosttroid de neredeyse her oyun var. Genişletmek için tıkla... Onu hiç deneme şansım olmadı, Amazon luna henüz ABD ülkesinde var yüksek ms ile oynanmaz.
Xcylde dedi: Daha birçok alternatif var Amazon luna, boosttroid gibi. Boosttroid de neredeyse her oyun var. Genişletmek için tıkla... Onu hiç deneme şansım olmadı, Amazon luna henüz ABD ülkesinde var yüksek ms ile oynanmaz.
Xcylde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.872 Çözümler 7 12 Mart 2021 #50 kazimveben dedi: Onu hiç deneme şansım olmadı, Amazon luna henüz ABD ülkesinde var yüksek ms ile oynanmaz. Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda açılacaklar dünyaya. Oyun işi artık streaming olacak ekran kartları falan kalmaycak 5-6 yıla.
kazimveben dedi: Onu hiç deneme şansım olmadı, Amazon luna henüz ABD ülkesinde var yüksek ms ile oynanmaz. Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda açılacaklar dünyaya. Oyun işi artık streaming olacak ekran kartları falan kalmaycak 5-6 yıla.