Geforce NOW alınır mı?

Coco Pops

Hectopat
Katılım
8 Eylül 2020
Mesajlar
540
Çözümler
3
Yer
Kase
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayarım güçlü değil ve Steam/Epic kütüphanemde bulunan bazı oyunları (GFN'de mevcut) oynamak istiyorum. Sizce alınır mı ve Türkiye de kalitesi nasıl?
 
Düne kadar indirimliydi sanırım. 2 hafta indirimli kalmıştı. Bugün bitmiş olması lazım.
Keşke dün açsaydınız konuyu. Soruna cevap olaraksa ben olsam indirim beklerdim.
 
İnternet hızı iyiyse ve sınırsız tarife ise alınır.
 
Görüntü kalitesine ben açıkçası katlanamadım, çamur gibi geliyor. 92Mbps sunuyor internet servisim.
 
Bence fiyatı çok fazla onun yerine aylık verdiğiniz parayı biriktirerek update yapabilirsiniz.
 
Bilgisayarım güçlü değil ve Steam/Epic kütüphanemde bulunan bazı oyunları (GFN'de mevcut) oynamak istiyorum. Sizce alınır mı? Ve Türkiye de kalitesi nasıl?

Merhaba dostum, GeForce NOW için DNS ve VPN kullanmadan bağlantı sağlarsan, minimum 20Mbps bağlantı hızına sahipsen 1080p kalitede gayet güzel ve akıcı, 4 aydır kullanıyorum, memnun olmadığım tek konu bazı oyunların GTX1060 ile açılması.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyat konusunu göz ardı edersek alınabilir. Genelde gece geç saatlerde kimse olmadığı için ara sıra ücretsiz paketle giriyorum.
Türkiye'ye gelmeden önce ilk çıktığında kurucular diye bir paket vardı. Onu almıştım. Yurt dışı sunucuları bile gayet yeterli görüntü kalitesi sunuyordu. Benden tam puan alan bir akıcılığa sahip.

Ara sıra oyunun inmemesi, durduk yere indirme başlatması ve indirmenin on dakika sürmesi gibi sorunlar oluşabiliyor fakat bunlar çok istisnai durumlar. Oturumu tekrar başlattığımda bu sorunlar çözülüyor.

Witcher 3 gibi kronik bulut senkronizasyon sorunu olan oyunlar GeForce makinelerinde bu sorunu yaşatmıyor. Bu yönüyle beni mutlu etti.

Düzenli kullanacağım zamanlar abone olmayı düşünüyorum. Ben tavsiye ederim.
 

Geri
Yukarı